Kävijälaskuri

maanantai 25. syyskuuta 2017

Valoisan syksyn ajatuksia...

Suomen luonto on kaunis, ihana ja monipuolinen. On upeaa, että näin syksylläkin saamme nauttia auringon armeliaasti lämmittävistä, hoitavista ja energisoivista säteistä.

 


Moni on ympärilläni sairastunut viikkokausiksikin flunssaan, köhään, kuumeeseen, jne., mutta tostaiseksi olen onnistunut väistelemään pöpöt tai selviämään niistä pienellä levolla. Koputetaan puuta ja niin edelleen...


Tänään siivoan ja järjestelen kotona, kuvaan jumppia kotona ja muaailmalla, kirjoitan ja ohjaan jumppia ja waffailuja. Tänään AappenaWoimaZen -jumpparyhmä kokoontuu klo 17 kuntosali Every Bodylla Tampereella Amurin kaupunginosassa. Tervetuloa!Ryhmäilyn ja yksilöohjaamisen lisäksi teen asuilleni sisäänajoa, joogaan, meditoin ja lepään, ja tietenkin syön, juon, kävelen, hyötyliikun, sosialisoidun ja erakoidun. Kaikkea sopivassa suhteessa.Syksy on monelle masennuksen aikaa, miulle se on useimmiten kukkaan puhkeamisen, energisoitumisen ja luovuuden kautta. Ei yhtään hullumpi juttu urheilunkaan kannalta.


Miulta on toivottu sekä nettiin että dvdllä jumppavideoita ja materiaalia on tehty ja kokeiltu sen toimivuutta innokkaisiin koekaniineihin. Esituotannosta siirrytty kohti betaa ja palaute kannustaa työstämään hommaa eteenpäin. Kiitoksia sinnikkäille kinuajille. Ilman teitä tuskin oisin tähän keksinyt intoutua.Audiovisuaalisen materiaalin lisäksi minulta on toivottu kirjajulkaisuja ja olen edennyt tässäkin rojektissa jo ideoinnista kuvaamisen, jumppatestauksen ja kirjoittamisen pariin. Kiva kun on kysyntää ja patistetaan luomaan tarjontaa. Kiitoksia kinuajille tästäkin souvista.En mie näitäkään juttuja kolikot kassaan kilisten tee vaan teeseite -pohjalta ponnistaen ihmisten pyyntöihin ja tarpeisiin vastaten. Saa nähä kuinka monen nuo viteot ja kirjat tavoittavat, sen näyttää aika ajallaan.Rakkautta itteenne kohtaan, elämäänne kohtaan, ympäristöänne ja muita olevaisia kohtaan, toivotan ma. Rakkautta! Rakkaudella, Krisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti