Kävijälaskuri

torstai 21. syyskuuta 2017

Kohti Nääshallin penkkikarhujen Penkkikisoja

Rennosti vaan kohti Näässyn penakarhujen pikkujoulupenkkausskaboja

Nääshallin penkkikarhujen pikkujouluiset ja rennon hubaisat penkkipunnerruskisat ovat tänä vuonna la 18.11. klo 13. 


Vuoden 2016 pikkujouluisen Penkkikisojen kisaväessä oli muunmuassa tällaista vipeltäjää

Useamman vuoden verran järjestetyt, jo perinteisiksi muodostuneet, Nääshallin penkkikarhujen vuosittaiset kaikille avoimet penkkipunnerruskilpailut järjestetään lauantaina 18.11.2017 Tampereella Nääshallissa. Eikä missä tahansa tatamitilassa tai kahvion nurkassa, vaan Nääshallin sisällä vapaan painon alueen Voimanostosalissa.


Tukemattomalla nostotrikoolla, rannesiteillä ja vyöllä saa nostaa, mutta verkkareilla ilman vyötä ja siteitä kilpaileminenkin menee vallan mainiosti...

Kisat alkavat klo 13 ja itse olen perinteisesti lipunut paikalle jo ennen kahtatoista vaihtamaan vaatteita, katsomaan valmiiksi telinekorkeudet kisaajalappuihin järjestäjiä varten, tekemään lämpöjä ja pitämään hauskaa rennossa sakissa.


Kisan puuhatyypin Pasi Ryhäsen rentoa viestintää Nääshallin Penkkikarhujen Facebook-ryhmässä


Kisoihin voi ennakkoilmoittautua Nääshallin Voimanostosalissa olevan ilmoitustaulun listaan, Nääshallin penkkikarhujen Fb-ryhmään taikka infoilla vaikkapa kisojen primus motorille Pasi Ryhäselle asiasta. Ja ennakkoon ei tartte ilmoittautua, vaan voi ilmoittautua kisaan kisapäivänä kisapaikalla suoraan kisatoimitsijoille.


Raw-penkin lisäksi kisoissa mahdollisuus käyttää nk. slingshotia, tässä esimerkkikappaleina Harris Stability Systemsin valmistamat Recoilit

Kisassa on miesten, naisten ja hermafrodiittien sarjat, sen lisäksiettä voi nostaa raw- tai slingshot -sarjassa. Lisäksi on armeijapunnerruksen toistokisat. Ilmainen, ikärajaton, liitoton, rento, hauska. Tervetuloa mukaan penkkaamaan iloiseen kisaan!!!


Tiim Aappenan väkeä mukana taas

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti