Kävijälaskuri

keskiviikko 20. syyskuuta 2017

Moikka moi vaan kaikelle kansalle!

Se o syksy ny, lämmintä piäälle ja menoks!


Tervehdys rakkaat lukijat, katsojat, diggaajat, fanit ja heitterit! Se on nyt syksy ja syysviimat päällä. Onneksi on lämmintä yllepantavaa ja muuten vaan asiat aikaslailla oolrait ja oukki doukki. Toivotan kaikille muillekin lämpöä ja rakkautta!

AappenajumppapallopenkkikyykkyZen


Juuri nyt minulla ei ole yhtään kisaa, mutta kuitenkin kotvan päästä la 18.11. on Nääshallin penkkikarhujen penkipunnerruskisat, joissa tietenkin aiomme kisata Tiim Aappenan väellä ja voimin. Vuoteni 2017 huipentuu tänäkin vuonna su 10.12. Tatu Avola Memorial -kilpailuun, jossa osallistun varusteilla kolmen lajin voimanostokisaan.. Ja "heti perään" aappena nähdään näillä näkymin tekemässä RAWpenkkauksessa comebackia maaliskuussa 2018. Tarkoitan tietenkin Iloista Härkää Turussa ja sen legendaarisia raakapenkkauksen kisoja!!!!


Aappena seksynä METAL Viking Squatter 1 ply -kyykkypuvussaan


Maaliskuun kisoihin olen jo aloittanut valmistelut ja penkistä raakana liikutellut jo 90 kg ja 95 kg avustettuna, eli kai sitä maaliskuussa jotain penkistä saan hyväksytysti. Ainakin juuri nyt tämän hetkiset räpelöinnit ja räpiköinnit penkkauksen maailmassa, lupaa hyvää. Hommaa on edessä kuitenkin, sillä varustetouhuillessa paras terä rawpenaamisesta on vähintäänkin ruosteessa. Aikaa on, niin kyllä se spiritti ja sujuvuus taas löytyy.

Katso kö Aappena nk. boxikyykkää...

Penkkaus kulkee myös varusteella hyvin ja siinä olen saanutkin 150 kg kulkemaan salilla sensei Kurtin lempeässä huomassa ja neuvojensa kannustamana. Paljonhan tuossa on vielä hiomista ja hommaa että varustepuoli tuntuu hallussa olevalta. Jos koskaan. Yritän parhaani ja sisukkaasti, niin joskus se tästä vielä alkaa sujua...

Vallan kapea kyykky Viking Squatter -asulla, joka tarkoitettu kapeaan kyykkyyn..
Kyykkämisen aloitin jälleen parin kuukauden jälkeen ja yhteistuumin totesimme sensein kanssa että miun mavessa wabdlkisoissakin olleet briefsit poistuvat ainakin kyykkyhommien osalta pois käytöstä. Ja aloitin sitten pelkällä puvulla tekniikkatreenin 80 kg raudalla. Ei oikein sujunut mutta treenin loppua kohden alkoi jo paremmin kulkea. Sen verran että kehtaa Bullfarmin joulukuun kisoissa edes tulosta hakea.
Monthy Pythonille kunnianosoitusta tällä kuvalla teen...

Kyykyn mielekkyyttä lisännyt uusi Viking Squatter 1 ply asu, jonka opettellu ja sisäänmeno on mennyt tässä hyvin muitten kyykkäysräpiköintien mukana. Ja tuli uudet briefsitkin hankittua ja tarttis enää vaan sisäänajaa ne, kun vaan saisi aikaiseksi ryhtyä siihenkin puuhaan...

Lintuna lennän ja liihotan...

Että onhan siinä sitä puuhaa, kun sisäänajaa varustehia, kuntoilee, treenaa, liikkuu muutenkin ja touhuaa AAPPENAWOIMAZENjumpparyhmän ja Tiim Aappenan tiimoilta. Eipä ole vapaaajanmurheita. Nih!


Ja oishan sitä hommaa enemmänkin, jos vain olisi aikaa ja energiaa. Onneksi ei kaikkeen tartte revetä. Enkä repeäkään. Oikkee hyvvee syksyä!!!! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti