Kävijälaskuri

maanantai 25. syyskuuta 2017

Alle 2 v blogi ja 50 000 käynnin haamuraja häämöttää

Öbaut näihin aikoihin vuonna 2015 miun gothleettista ölemysta


On se jännää kuinka aika rientää. Tässä voisi pitää vaikka lokakuun lopulla 2 v synttärit tälle blogille, jos niin haluaisin. Ja kai sitä melkein jo pitäisi kun blogissa alkaa olla yllättävän lähellä puolet sadasta tuhannesta. On se huimaa. Kiitoksia kaikille diggareille, tukijoille, yhteistyökumppaneille ja heittereille. 

Onhan se välillä ollut yhtä köydenvetoo tää homma, mutta pitkälle on sisulla päästy...

Rennosti vaan otti silloin aappena ja rennompaan suuntaan yhä mennään

Kukapa olisi oikeasti uskonut, että pienten marginaalipiirien antasankarin jonnisortin fitness-, bodari-, terveys-, yms. -blogiparodiana alkanut yhden hengen "personal is political" tyyppinen blogi ja sen tekijä voisi tulla niinkin suosituksi kuin se on tullut. Ja kuinka tässä ei olla enää jokseenkin yksin harvojen joukossa käymässä vaakakapinaa fatshamingia vastaan, vaan näistä asioista kirjoittaminen on jopa trendikästä. Toista se oli pari vuotta sitten tai vuonna 2014 loppuvuonna kunaloin ideoida tätä blogia ja leikittelin ideoilla ennen blogia Fbssä ja muussa somessa. Onneksi maailma on muuttunut tässä asiassa. Edes vähän.

Syyskuussa 2017 ihan mie itte


Koska esim. Body positivity luikahtelee mukaan tekstiinsuurin piirtein pelkällä olemassa olollani ja koska asiasta on suomeksikin lahjakkaita skribenttejä, olen voinut kätevästi spesifioitua olemaan aatteen viitan kantajuuden sijaan olemaan oma ihteni, (super)raskaansarjan voimailija. Siinäkin (nais)voimaurheilijana sarkaa piisaa kynnettäväksi ihan riittämiin.

Rakkautta kansalle 


Halusin aikoinaan kannustaa esimerkilläni liikkumaan. Olen kuulemma onnistunut siinä erinäisten ihmisten kohdalla, joille olen liikkujana esikuva. Aion jatkaa samalla hyvällä saralla jatkossakin.

Positive body and mind...


Ja on tässä kaikkea muutakin tapahtunut. Ihmisiä on esimerkkini voimalla päätynyt mm. bloggaamaan, kisaamaan, tekemään tapahtumia, aloittamaan joogan ja tai meditoinnin, yms... ja itse olen räpiköinyt kilpakädenväännössä, voimanaisurheilussa, otevoimailussa, ja voimanostossa sekä raw, slingshor- että varustepuolella. On tullut kisoja ja titteleitä voitettua, ja ennätyksiäkin tehtyä. Päädyttyä erinäisten tv-ohjelmien vieraslistalla olevaksi yleisöksi. Imaistua Tamperelaisen ja Sarjarin sivuille... päädyttyä Uusi Laineen keikkarumpalitaustalaulajaksi ja niitettyä mainetta ja kunniaa silläkin saralla.

 


Tiimeistä, yhteistyödiileistä, sponsseista, ilmaishumbuugista, humusta, kehuista, kohuista ja haukuistakin olisi kirjoittettavaa, mutta jääkööt tuo osasto nyt vain sivumaininnan asemaan.

Lupsakasti huba haba hop...


Hienointa tässä ollut se että urheilun, kuntoilun ja blogin kautta olen voinut tutustua uusiin ihmisiin ja muutama vanhempikin tuttavuus virkistynyt yhteydenpidossaan. Ja on täsä varmaan intsan kasvettu immeisaappenana. Muutakin kuin kiloissa ja taidoissa. Kiitoksia kaikille tästä kaikesta, ja näkemisiin!!! T. Krisse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti