Kävijälaskuri

maanantai 4. syyskuuta 2017

Tervehdys wabdl world cup & fpo finnish nationals -kultamitalistilta

Tervepä terve rakkaat mussukat, nussukat ja russukat. Ootte ihunia immeisiä, elläemiä ja immeiselläimiä kö jaksatte toivoa miulta lissee blogeja. Tässäpä sitten toivetta toteuttaen pistän ma.


Aappena vähän venyttelee ennen nostoa maailmancup & sm -kisoissa

Suurkiitos Paja Workouts, Paja ry ja Paja gym poppoolle, Tiim Aappenalle, KP Teamille ja KP Team Ladiesille kaikesta jeesistä kisoissa ja muusta tuesta. Tattis myös Salon Scissor Sister, Essel Design, Antikka, Vaisaaren kirjat, Sarjari, Tampereen Sarjakuvaseura, Satelnet, Antikka.fi, ja muut tahot, joilta tukea oon saanunna ja saan.

Tamperelaisessa olin keskiaukeaman aappenana


Kiitoksia WABL & FPO-liitoille, kilpailujärjestäjille, jne... Kiitoksia faneille, heittereille ystäville, rakkaille, yms... Kiitoksia Tamperelainen lehdelle ja muille tasoille näkyvyydestä. Kiitoksia kaikille myös 37 v.-synttäreillen tulleille yms. Hauskaa oli ja mestarina kelpasi juhlia elossa oloa ja kultamitskujaan.

Tämä mustavalkoisena julkaistiin Sarjari #100ssa

Juhlimme myös sitä että olen nyt kaksi riviä. Naisten maastavedon tilastoissa meinaan. Miulla tulos sekä -90 kg että +90 kg sarjoissa. 200 kg tuli melkein, mutta 190 kg oli vallan hyvin ennätys ja nyt komeilee tilastoissa.

Ny kelepoo hymyillä

Hyvvee syksyä teille kaikille!!!!! T. Krisse Tuominen, naisvoimaurheilija supersankarien sarjassa eli Super Heavy Weight -painoluokassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti