Kävijälaskuri

torstai 3. tammikuuta 2019

Kolmatta päivää kuljetaan


Se o oikkee hyvvee, lystii ja energistä kolmatta päivää vuaa kaikele kansale toivoteltava! Pakkasta onpi -11 Celcius-astetta Tampereella ja aamula töihin tullesa, tuuli hieman. Se on oikkei mukavata ja lystiä suada nuaamalleen lumentuprutusta tuulen toimittelemana het' uaamuvarrain. Jos ee siihe herree, niin mihin sitten? :-)

tällä vkolla blogini 12. urheilu- ja liikuntablogien blogit.fi -listauksessa


Sauvakävelysauvat kouraan aamulla ja ulos nuiskuun. Bussipysäkiltä bussiin, bussista pois ja bussinvaihto, bussista pois ja lisää kävelyä. Työpaikalla toimistohommia ja asioitten ihmettely. Liikkuvuus parempi kuin viimeviikolla mutta kivuliasta ja ankiaa tämä on. Mutta sauvat käteen ja niistä tukea, niin vauhti on nopiampaa kuin ilman sauvoja.Tännään töissä edistetään virman omaan käyttöön olevaa lehdykkärojektia, koitetaan saada aivot toimimaan ja tulipa toimitettua Autismisäätiön Vehnämyllyn toimipisteellä Tampereella Tampereen sarjakuvaseuran, Sarjarin ja ihteni nimisä pinkka uusimpia Sarjarin irtonumeroita. Ilolla ne otettiin vastaan.
Töissä tuli syötyä gluteenitonta näkkäriä, riisiä, tulisehkosti maustettua kanaa, ja oikein maukasta hedelmäistä salaattia. Nami nami. Maittavaa, terveellistä ja hyvin lähti nälkä. Nyt sitten näpytellään konetta ja koitetaan herätellä aivoja, heh.Töitten jälkeen aappena vaeltaa kotiopäin, hakee hanin kanssa postiautomaateilta yms. tulleita paketteja (Sportkraftilta ja PPS Shopilta), ja kulkee Koivistonkylään, josta hakee teeseite-rojekteihinsa tietokoneen osia kamulta. Huomenna kenties sekä Paja Gymille Nokialle että Steel Bodylle Tampereella. Viikonloppuna tavaroitten järjestelyä, lepoa ja kenties tanssia ja nusitaimausta :-) Hyvvee lupsakkoo loppuviikkoa! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti