Kävijälaskuri

maanantai 7. tammikuuta 2019

Sunnuntaiohjailua

Tervehdys rakkaat lukijani! Se o uusi viikko, uusi maanantai, uusi päivä, uusi alku ja uusi mahdollisuus vaikka mille ja kelle. Hyvää alkanutta viikkoa, pus nös hal! <3 Vaikka olemmekin jo uudessa viikossa, niin luon tämänkertaisessa tekstissäni silmäyksen viimeviikon loppupuolelle. Tarkkaanottaen eiliseen sunnuntai-illan treeniin. Meinaan oli senverran mukavaa, että haluan jakaa hieman sanoja ja kuvia eiliseltä. Jaettu ilo on ainakin tuplailo! <3 💓 <3Sunnuntaina kävelin keijukassini kera sauvakävelysauvoilla ihtelleni tukea, turvaa ja vauhtia lykkien Steel Bodylle. Ystävälliset sunnuntaitreenaajat (ei metafora, vaan konkretia) pitivät minulle salin ulko-ovea auki ystävällisesti niin pääsin kulkemaan sisälle asti kimpsuineni kampsuineni ilman huteraa ovenavailutoikkarointioperaatiota.


Ovesta sitten sissään kellariin ja pukkariin, vaatteitten vaihto, kuvien ottamista ja treenautettavien odottelua. Respassa emme ketään tällä kertaa nähneet, mutta päästelin sitten reenautettavia ja muita tuttuja naamoja sisään. 


Varmaan kauhiana ylläri siis tulee kaikille, kun nyt totean että kävin toweri kilpparii und der aappenaa koutsimasa Steel Bodylla. Teetätin heillä ensialkuun iloksi ja lämmöksi vatsarutistuksia ja ilmanpaineilla toimivaa jalkaprässiä. Tämän jälkeen luvassa oli Spud Incin erikoistaljakahvalla (semmoinen köysimäinen jossa on siitä vetoliinasta muotoillut pyöreät kahvat) tehtyä alataljavetoa kevyessä takakenossa niin että liike menee varmasti sekä hauiksille ja ojentajille että koko keskivartalon korsetille.Tuli teetätettyä alataljasoutua keskileveällä lapiokahvalla, jonka jälkeen koutsittavat saivat nautiskella tehdessään polviltaan laitteessa kahvoista käsillä pitäen tehtyjä perseellä puskien tehtyjä vahtalihoja. Tämän jälkeen aappenatoweri ja pavaritsi kilpikonna saivat tehdä rauhallisesti suoritettua selänojennus ja vatsarutistus -komboa, jota seurasi leveällä taljakahvalla suoritettu rauhallinen leveän otteen ylätaljaveto.
Yläkerran nk. yleiseltä puolelta siirryimme naisten puolelle tekemään juoksumattoa, kuntopyörää ja crosstraineria. Tämän jälkeen luvassa oli esim. reiden sisennyksiä ja loitonnuksia, persejumppaa laitteessa, smithissä olankohautuksia ja kulmasoutua, vastuskumijumppaa hartioille, tisseille, ojentajille... ja tuettua hauiskääntöä. Käynnissä oli siis voimaa pärsiiseen -projekti ja bikineissä fetsareille -projekti, kuten ehkä saattoi liikkeistäkin  mahdollisesti päätellä.Män kuulemma pärsiille, reisille ja keskikroppa ja raajatkin sai kyytiä. Hyvä niin. Mie oon vähän sellainen että kö miulta jotain pyytää, niin sen myös saa. Ja vähän päälle. Lupsakasti siirryimme kikattelemaan, hihittelemään, venyttelemään, nauramaan, rentoutumaan, lepäämään, ja ottamaan hassuja selfieitä hiljentymis-, rentoumutumis-, venyttely ja pohdiskelutilaan. Sovimme treenit tiistaille ja pukkarin kautta siirryimme ulkoilmaan ja omille tahoillemme. Tehty jumppa, parempi mieli. Myös koutsillekin ja saihan siinä itekin jumppaa, kun näytti liikkeitä kahdelle tyypille useampaan kertaan, laittoi painoja masiinoihin, yms... Hyviä jumppia toivottaen! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti