Kävijälaskuri

keskiviikko 9. tammikuuta 2019

Tiistai rupisena edessämme


Tervehdys rakkaat lukijat! Tänään on arvon apinallanne ollut hyvin vaihderikas ja pitkä päivä. Tuli herättyä puoli seitsemältä ja täsä keskiyön aikaan alan suunnitella pahnoihin pötkähtämistä. Ollut siis pitkä mutta antoisa päivä, ilta ja alakuyö.Se on tiistai ja on kylmä, lunta ja tuulee. En jäänyt kotio itkeen kipujani enkä makkaan lämpimmään. Mie menin ottammaan influenssarokotteen bussilla terveysasemalle matkaten. Kipuja oli mutta ee muuta kuin sauvakävelysauvat kouraan ja pysäkille, bussiin, pois ja seuraavalle pysäkille linkkailu, sitten bussin odotus, bussilla terveysaseman lähelle ja kävely perille...


aappenan vahtalihoja aamuhämärissä

Hetki odottelua, piikki koura kivasti tatuointien väliin vasuriin, hetki lepoa, ja bussipysäkille, bussilla dösikselle ja sieltä kotipysäkille... Johan siinä olikin aamureissua. Pikainen brunssi ja nukkumaan.
Päikkärien jälkeen hieman sometusta ja sosialisointia ja sitten kulku kohti Fightfarmia. Fightfarmilla pimputtelin ovikelloa ja pääsin sisälle. Aappena se sit pieetti että otettaan voimanoston rinnalle tähän peruskuntokauelle jottai kivvaa. Mie mihkään jumppaan männy, vaan tännään ekkaa kertaa Fightfarmilla muay thai eli thainyrkkeilyn treeneisä kokeneitten ryhmäsä ihan uutena aloittelijana. Kö vaikeaoireisen pehmytkudosreuman oireisto ja vakavaoireisen astman oireisto ovat pahimmillaan just nyt talvella ja ulkona (aika paljon sisälkin) kulen sauvakävelysauvojen avulla, niin voe tokkiinsa, oishan tuon alun voinut helepomminkin sijoittaa.Vuaan kö ee tuo syssyn aloittajaryhmä ei oikein sopinut omiin syksyn voimanostotreeni- ja kisasykliin, niin totesin että ku kaik o ny talavella paskoo jokatapauksessa ja olo o aena kö oes hakattu, niin mennään nujuammaan, niin tokkopa tuo olo tästä yhtään kurjemmaks tulloo. Ja jos tulloo, niin onpa aenakin joku kiva syy miks kolotteleepi. 
Voen kuulkaas sannoo että kuulostaapi varmaan nk paperilla aevan paskeelta, mutta voe tokkiinsa kö ol lystiä. Mie 1,5 h siellä koutsin käskemänä ja sparraamana kenkkasin ja konkkasin tatamilla ja koitin huitua hänen pistehanskoihinsa, vaekka kuinka jalat sleebais ja laahais, keuhkot huuttais hoosiannoo ja rillit huurusa osumatarkkuus ois nii huono, että tuaas suaap ihtiänsä hävetä.... vuaan, ol se kivvoo. Uuelleen mään Fightfarmille sinnikkäästi aevan ehottomasti. Ja toettakoon, että liike o lääke ja ku otin omat vaevat huomioon, toin ne esille, tein tarvittaessa vähän erillailla ja otin välil vähän lepiä ku koivet löi tsetsuuria, niin miehän oikkei vertyin. Tulin salille kampuramummona ja lähdin huomattavasti notkeampana. Ja vaekka koko ajan ol tunne etten ossoo ja oon iha tyhymä ku sohlaan tae en ossoon, niin mie sitten vuaan kö sitkeesti tein, niin ol kivvoo. Ja todettakoon, että salilla oli hyvä henki. Hais hiki niin kuin pitääki ja pärkeleet raikas. Suosittelen.... KIITOS, NIIAUS JA KUMARRUS Fightfarmille, thainyrkkeilytreeneilijöille ja koutsille!  T. Krisse "Aappena" Tuominen, +90 kg painoluokan naisvoimanostaja ja tuleva nyrkkeilysäkki 


Treenin jäläkeen pukkarissa vaihdoin vaatteita ja juttelin tovin aikaa treenaajien kanssa ja lähdin iloisesti ulos ulkomaailman viileyteen. Edessä oli väsynyt, mutta yllättävän verttynyt ja notkea ja näin ollen aika nopea kävely kotiin.Perillä minua odotti hanin valmiiksi miulle tekemä vihreä tee. Sitä latkin innolla. Vaihdoin kotivaatteet, rupattelin niitä näitä. Venyttelin. Ja lähdimme hanin kanssa iltakävelylle. Kyllä se kulku oli aiempaa parempaa ja oli kiva riemuita kun jalka nousee eikä laahaa koko ajan. Se on tuo monipuolinen liikunta kova sana. Ja selkeästikin tatami on parempi kuin kova alusta meikäläisen liikunalle. Se on tullut todettua aiemminkin ja jälleen kerran tämä tuli todettua faktan paskeeksi ;-)


Iltalenkin jälkeen vähän venyttelyä. Hani se joogaa taustalla, kun bloggailen. Kotvan päästä se on aappenalle goizzzzing time. Keskiviikkona ajattelin lähinnä levätä. Torstai ja perjantai meneekin toimistohommissa, perjantai-ilta kisapuntarilla ja kamulla yöpyessä, lauantai menee maastavetokilpailuissa, ja sunnuntaina tarkoitus käydä porukalla höntsäämässä Steel Bodylla alkuillasta. Että ihan jees viikko tästäkin leivottaan, vaikka rupiselta tiistai aluksi olisi tuntunutkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti