Kävijälaskuri

keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Hyvät jumppautukset, paremp mieli


Se on tuaas yksi päevä ja ilita takana! Mennään keskiviikossa ja fiilis on kuin olisi kaksi viikkoa mahtunut jo tähän viikkoon, vaikka mennään vasta puolivälissä viikkoa. Joskus se on sellaista. Ee maha mtn.

 


Heräsin uaamula aevan liian myöhhään ja ampaisin kirpeään pakkaseen, ehtiäkseni edes melkein ajoisa  astmahoitajan ajalle. Puhaltelin astmamittariin, ja sain kotio astmalappua täytettäväksi ja pef-laitteen ja läpyskät 2 vkon pefseurantaa  varten.Terkalta kotio, safkaa kitusiin, oppaitten lukua, venyttelyä, sometusta, joogaa, hetki meditointia ja nokka kohti Steel Bodya. Pukkarisa vaatteiten vaihto, respaan Katjuschkaa moikkaan, ja mammakonnaa ja yhtä aappenaa venaamaan. Kun joukko ol koossa, myö menimme jumpalle. Mie opastin  ja näytin. Tyypit teki.Kahta koutsin, esittelin salilaitteita ja opastin muunmuassa perse- ja tissiliikkeissä. Olhan tuo mukavata tuaas kahtela kö immeiset ylitteepi ihtiänsä. Suaap olla tuaas ylypiä hannakonnasta ja hani-aabbenasta. Päivä pulkassa. Jos vaikka ruokaa. Nam. Nyt goizzzzzz.
Rakkaus voimanostoon on kova. Ensiviikolla on lauantaina maastanostokilpailu Ylöjärvellä. Helmikuulle luvasa iloista humppaa  Oikkeen kolme lajia: kyykky, penkkipunnerrus, maastaveto, RAWna eli nk. klassisena nostona iliman tukevia nostotrikoita...  Kyykky mennään siltä pohjalta mitä pystyy ja penkisä ja mavesa sitten kahtotaan niin täysiä kuin apinasta silloin irti kannattaa repiä. HYVÄÄ YÖTÄ JA HUOMENTA KAIKILLE! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti