Kävijälaskuri

perjantai 27. marraskuuta 2015

Läski Urpo Apina METALin METAL Original penkkitrikoossa

JIIHAA JA JABADABADUU!!!!Viikon sitä odotin ja täällä se nyt on!!!! Ai mikä, no se! Ai mikä se! No, SE! Ai, SIIS SE?! JUST SE! Meinaan Metalin yksikerrokseninen raakanosto- ja penkkitrikoo! JESH! AI FIIL SOU SEKSIIIIII!!!! 8-)


Tilasin 20.11. METALin GoMetal.fi -nettikaupasta IPF-hyväksytyn Metal Original -penkkitrikoon, joka myös RAWnostoissa voimanostokisoissa pukuna kelpuutetaan. Koska tuollaiset trikoot ovat komiat ja monikäyttöiset ja hintakaan ei alennuksessa pilviä lähennellyt, piäätin sitten ottaa ja repäistä ja tilata itselleni Metalilta puvun.

Alkuperäinen mallikuva Metalin sivuilla

Ma 23.11. sain Metalilta viestin, että tilausta käsitellään ja ke 25.11. tilauksen tilan ilmoitettiin olevan "Tilaus toimitettu kuljetukseen". Perjantaina 27.11. tuli tekstari iltaviiden pintaan, että paketti noudettavissa matkahuollosta. Ei muuta kuin ulkokledjut piäälle ja matkahuollosta toverin kanssa pakettia hakemaan. Oli kyllä kuin joulu olisi saapunut etuajassa, kun pakettia avattiin. Kun kouriini trikooni sain, olimme kumpikin aivan innoissamme. Jei, tuohan on ilmettu supersankariasuni! OU JEE! <3

Ja vallan mukavaltahan tuo päälle puettuna tuntui. Ihan kuin olisin showpainija tai supersankari. Vähintäänkin hurjista hurjin voimanpesä. Se tyyppi, joka painii karhujen kanssa ja jolle ei ryppyillä! Hassua kuinka asu voi toimia toteemieläimenä, herättää voimaintunnon! Jostain syystä tuo tekee miulle sen. Eihän tuosta nostoon saa yhtään voimaa tahi mitään muutakaan lisäapua ja naurettavannäköinen varmaan monen mielestä olen tuossa, mutta jotenkin on vaan niin kovin voittamaton ja hurja olo tuo yllä.

Laitetaanpa tähän todisteeksi kuva, siitä että räleeltä näytän!!

Läski Urpo Apina kaikessa komeudessaan ja kauneudessaan. Rikoo on riskillä orankiemolla just kommee!

Metalin Original -penkkaus/RAW-trikoo on just sellainen, että tulee fiilis että ny on pakko renkoo rautaa ja heitellä vähintään yheksänkymmentä kiloisia tyyppejä niin että tatami tärisee! Rautaa en näin iltasella rengo tällä kertaa perjantaina, kun rautaa tuli rengottua urakalla tiistaina tiistaisten kädenvääntöreenien lisäksi ja joitten lisäksi rengoin rautaa myös torstaina ja rautaa rengon sekä lauantaina että sunnuntainakin. Mutta otin sitten leikkimielistä toverillista painimatsia 90 kg -hlön kanssa ja komiasti hän taas nousi ja lensi. Ite asiassa noi Gazozin kengät ja Metalin Original -trikoot ylläni painiliikkeet tuntuivat harvinaisen sutjakoilta.

Huomenna sitten tarkoitus penkata ja kokeilla kuinka penkkaus kulkee trikoo yllä. Painipuuhissa oli edellämainitusti hyvä fiilis ja omapainoharjoitteissakin oli vähintäänkin mukavaa uusi asu ylläni. Tuli just sellainen olo, että tervetuloa vaan King Kong Karhula ja StarBuck vaikka heti ja nyt tänne meitsin kanssa matsaamaan, niin meikä niin voittaa teiät ja lennätte pöpelikköön alta kahen sekunnin. Voimakas ja voittamaton olo siis! OU JEA!!! ;-)

Voimakkaita voimanostoja, penkkauksia, voimanaiskisailuja, kilpakädenvääntöjä ja painimisia teille kaikille toivotan!!! <3


T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän

Aktiivinen kuntoilija, riemukas liikkuja, kilpakädenväännön ja voimanaisurheilun intomielinen harrastaja pilke silmäkulmassa, showpainifani, bloggari, muusikko, taiteilija, kirjailija, sarjakuvantekijä ja vaikka mitä ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti