Kävijälaskuri

perjantai 20. marraskuuta 2015

Läski Urpo Apina paljastaa lihaansa ihan huolella :-)

Läski Urpo Apina pullistelee lihaksiaan iloksenne oikein urakalla 8-)

 
La 26.9.2015 kouran pullistelua selfienä peilin kautta

 

Mie en oo mikkeen botari, raadonrakentaja tai muu sellainen, jolle kuntoilun päätavoitteena on tehdä jotain millä kroppansa saa näyttämään mahdollisimman hyvältä. En myöskään pyri olemaan maailman voimakkain. Ja sen kyllä huomaa ;-) Tässä blogautuksessa eniwei Läski Urpo Apina pullistelloo lihojaan ja kuvia onpi omain kourain lisäksi ollut ottamassa muunmuassa Iines Sade.Pe 02.10.2015 peilin kautta hanskaselfietä ;-)

Tavoitteeni on pitää vähintään tietty taso kehoni monipuoliselle käytettävyydelle, liikkuvuudelleni ja voimatasolleni. Haluan voida liikkua vielä seitsemänkymppisenä ja mieluiten vielä kyetä kisaamaan siinä iässä kilpakädenväännössä, voimanaiskilpailuissa ja kenties käydä tuolloin ajoittain ees ihan vaan periaatteestakin ja pirruuttaan jossain voimanosto-/penkkipunnerruskisoissa. Tuossa on sen verran tavoitetta jo itsessään, että lihasten erottuvuuden hakeminen, peilin ääressä väkertäminen ja poseeraustreenaukset veisivät vain fokustani omalta osaltani kauas metsään  harhapoluille.


Vaikka oli sairastelua välillä huolella, ei ollut ti 13.10.2015 heitetty pyyhettä kehään eikä heitetä ;)
Vaikka kropan modifiointi sellaiseksi että miulla ois erittäin erottuvat lihakset ei oo se miun juttu, niin miusta on silti hauska välillä pullistella lihaksia ja taltioida tällaista höpsöilyä. Ihan vaan huviksi ja omaksi iloksi. Bloggarille siitä on myös se etu, että on jotain näytettävääkin itsestään kuvanjanoisille verkkokansalaisille. Pelkkä ürpon orankiemon lässytys, kun olisi aika latteaa luettavaa sivusta ja blögityksestä toiseen. Ja jengi hakee blogeilta joka tapauksessa paljon kuvia ja helposti pureskeltavaa tekstiä, joten tapahtumaraporttien, liikkumiskuulumisten yms. sijaan sitten tässä tällä kertaa pullistelumaratonia, vaikka en em. syistä johtuen mikään kovin hääppöinen posettelija ja lihan pullistelija olekaan.

Ke 11.11.2015 hanskaselfie peilin kautta
Tuossa kun on noita hanskakuvaloeta ja ennenkaikkea selfieinä yllä osoittamassa että on noihin miun pulkannaruihin tosiaannii jottaen tarttunutkin syksyn mittaan, eikä liha sairastellessakaan loppujen lopuksi kurtistummaan ollu piäässy, aenakaan niin ettenkö ois rehkinyt kehitystä ylöspäin ylämäjestä huolimati, niin laitetaanpa sitten tuplahaukkari- ja selekälihakuvaloeta muitten kuvvaamana. Olkaatten hyvätten! ;)

La 08.08.2015 tuplahaupitsia esillä, toveri apinan toimesta kuvaamana
 La 05.09. Iineksen kuvvaamana lihhoi ejestä
ja takkoo, yhä La 05.09. Iineksen kuvvaamana


Siinä onpi eurooppalaista (Huom! Eurokuvioinen pyyhe) tuplahaukkaria Iineksen 06.11.2015 kuvaamana ja vähän triplanakin peilin kautta ;)
Siinä onpi eurooppalaista (Huom! Eurokuvioinen pyyhe) tuplahaukkaria ja vähän muutakin Iineksen 06.11.2015 kuvaamana
Selkälihhoo ja kouralihhoo 06.11.2015 takkaapäin esillä, tosin hieman sumeana kuvana...
Ja tässäpä selkälihhoo ja tuplahaupitsia takkoo päen Iineksen kuvvaamana 06.11.2015
Ja tässäpä grande finalena tuplahaukkarikuvvoo miusta ihan vuuatettunakin. Ihan vuaan vertailun ja huvin vuoksi. Ylläni muuten oikiasti virallinen FCF-wrestling-fanituotepaita, jonka ostin Cinemadrometapahtumassa Horror-Shopin Samilta. Kiituksia vuaan ihan kauhiasti edullisesta vuaatteesta! ;-)

Toveri apinan ottamassa kuvassa ke 18.11.2015 höpsöilemässä

Höpsöilemässä toveri apinan ottamassa kuvassa ke 18.11.2015

Oli tavoitteesi missä vain tai oli niitä sitten ensinkään, niin erittäin hyviä kuntoiluja ja pullisteluja teillekin! ;)


T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,

innokas kilpakädenvääntöurheilun harrastaja ja kädenvääntökilpailija, elämänsä ensimmäisiin voimanaiskisoihin (05.12.2015 Joroisissa Baarin vahvin mies ja nainen -kilpailu) valmistautuva apinaemo, intomielinen voimakuntoilija ja omapainoharjoitteitten tekijä, bloggari, kirjoilija, sarjakuvantekijä, muusikko ja vaekka mittee ;-)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti