Kävijälaskuri

sunnuntai 1. marraskuuta 2015

Musiikkihaasteen 7. ja viimeinen päivä!

Musiikkihaasteen 7. pvä seitsemästä eli viimeistä viedään!

Melekein viikko sitten Blogistanikin tuttu Susu se otti ja haastoi miut seittemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja tässä omanlaiseni kuudennen päevän blogautus!  


Olisi tylsää jakaa musiikkia musiikin vuoksi, joten jaan tässä lopuksi musiikkivideoita, joissa ollaan joko kehässä, urheilukentällä tai esim. nyrkkeily/amerikkalainen jalkapallo -varusteissa. Tietynlainen atleettisuus, lihasten pullistelu tai urheilu ei ole myöskään haitaksi videossa.Koska Mascraran mussiikkivideo sisältää pullistelevaita punttireinoja, tyyppejä amerikkalaisen fudiksen, nyrkkeilijän, jne. asusteissa ja mukana vaikka mitä tanssikuviota ja urheilullista vibaa, oli ilmiselvää, että video on tämänkertaisen videopläjäyksen itseoikeutettu starttilaukaus.


Ja meno sen kuin kovenee toisen videon kohdalla, kun kehiin päästetään ite Viikinki!


Ja kolmannessa videossa vasta kova meno onkin!
Ja matsit sen kun jatkuvat neljännessä videossa! OU JEE! KRUNTS! ROCK ROCK!!!
Viidennessä viisissä pilleet ja välineet sen kun vuaan kovenee ja kendotyypit matsaa niin että napsuu. Eli ihan parrautta tämäkin vijeo pullollaan! ;)Kuudennessa videossa ollaan oikein huolella Ämeriikän meinkinlöessä syvällä ja poekittaen kun Nada Surf laulaa populaarisuuden ihanuudesta iha ämeriikkäläisfudinstadionilla. Lihakset pamppailevat, bassolinjat paukkuvat, atleetit ja cheerleaderit sykähdyttävät. Ja on se piisikin hyvä -peräti!

Seitsemännessä viteossa ollaan taas kehässä ja otetaan matsia oikein huolella. OU JEA!Lopuksi sitten musiikiltaan poppia mutta kehätoiminnaltaan ihan aitoa asiaa.
Ei muuta kuin hyvät matsit ja matsien katsomiset kaikille!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti