Kävijälaskuri

keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Torstaina suuren maailman tyyliin showpainiherkkua kuin runsaudensarvesta kaatamalla!

Torstai on toivoa täynnä, etenkin pro wrestling -faneille!


Nyt on se on täällä, se on vihdoinkin täällä! No, mikä? No, SE! Mikä se! No, SE ELOKUVA! Siis SE ELOKUVA? Kyllä, juurikin se!!! WAU! MEGAWAU!!!!

On sitä odotettu tulevaksi tovi jos toinenkin, on sen sisältöä pohdittu ja janottu sen äärelle! Ja nyt se on täällä! Suomen ensimmäinen ihka oma showpainielokuva ja PALJON ENEMMÄN! Siinä on toimintaa, siinä on rakkautta, siinä on etsimistä, siinä on löytämistä, siinä on spandexiä, siinä on ihmisiä, siinä on eläimellistä meininkiä, siinä on huumoria, siinä on itkua, siinä on faktaa ja siinä on fiktiota, ja siinä on paljon muuta tai sitten kuitenkin jotain aivan muuta!!!! Ja se on todellakin täällä juuri Sinun ja juuri MINUN katsottavissa!!! Ja se tulee mukavasti ryminällä!!!


Meinaan että onhan se pirskutaralloo hienoa, että meillä suomalaisilla junttipulliaisilla on mahdollisuus nähdä jotain noin erikoista extramielenkiintoista settiä ihan muaailman ensi-illassa kun Spandex Sapiens on aina ihanan Night Visions-elokuvafestivaalin osana (9 egeä liput Maximissa) ja kun lisäksi elokuvalle jatkoiksi on järjestetty kosolti ohjelmaa sisältävä showpainihäpeninki Gloriaan (15 e tai leffalipulla vain 10 e), ja kaikilla paikalle saapuvilla on ihan varmasti kosolti mukavaa!

Mie raahaudun sekä leffaan että showpainimatsia katsastamaan ihan Tammerforssista eli Tampereelta asti toverin kanssa ja nappaan mukkaan vielä helsinkiläistä vahvistusta mukkaan eli kyllä meillä apinoilla vuaan tulloo olemmaan lystiä Hälsingissä! ;)

Elokuvan trailerina toimiva musiikkivideo jo itessään on ihuna ja jos elokuva on puoletkaan noin muikian mainio, niin se on ihan vapisti tottaalista parrautta!!!


On se tuo traileri kyllä visuaalisesti mahtavaa meininkiä ja käsittääkseni lopullinen elokuvakin sisältää vallan näyttävää materiaalia. Onhan elokuvassa kuitenkin kyse vastakkainasetteluista, rakkaudesta, showpainista ja elosta ylipäätään, ja noissahan kaikissa niitä visuaalisia elementtejä piisaa, sillä elämä itsessään on absurdi näytelmä. Ja ajattelen noin ihan aidosti ja rehellisesti. Pirun absurdia performanssia ainakin omaan eloon kuulunut ja kuuluu. Ei tämä paljon showpainista eroa, paitti kässäri on vielä kierompaa kuin noissa matseissa, hehehe ;)

Ja matseista puheenollen. Kun leffa on loppunut Maximissa, Gloriassa sitä matsia on vaikka muille jakaa!!!

Loogisesti valkokankaalta kehään astelevat Jessica Love ja StarBuck. OI, NANNAA!! <3


Ja muuta herkkua onkin sitten aivan tajuttomasti. Siis AIVAN TAJUTTOMASTI! Oih, sydämeni pakahtuu!!!! NANNA OVERLOAD!!!! BOJOING, KABUUM JA KRÄSH BUUM BÄNG!!!


Ja jos luulitte, että se herkku tuohon loppuu, niin olette kyllä niin väärässä. IHAN TOTAALISEN VÄÄRÄSSÄ!!!

Meinaan siellä on myös tuollaista!


Ja lisäksi tuollaistakin!


Ja kuten jossain surkean vattalihaspumppausihmehärvelin ÖstösMöllötysMaximus -TVMAINOKSESSA sanoittaisiin, ei tässä vielä kaikki vaan lisäksi samalla rahalla saat nauttia myöskin TÄSTÄ!!!!!!!!


Siis huhhuh! SIIS HUH HUH HUH!!!! Hyvä kun sydän pysyy rinnassa, kun ees aattelen torstaita! Eka tosi jännän ja erikoisen dokkarin MAAILMAN ENSI-ILTA ja heti perään kun pää on jo ihan pyörällä, niin sit vielä matsii ja sit viel matsii ja sit viel matsia matsin perään -VOE JUMALEISSÖN KÖ MAHTAVVOO!!! Ja ei ees maksanut paljon noi liput ja dösäliputkin oli halapoo kö saippuva. Kyl tää on se muaanpiäällinen taevas mitä mie oon ihan ihkuna oottanu ihan kakarasta asti.

Ihan kuin ois just kuollu ja päässy taivaaseen. MAHTISTA! UPEETA! PARRAUTTA!!!

Lopuksi vielä annan StarBuckin ite vakuuttaa teidät siitä miksi Spandex Sapiens rules big time!


Ja hei pahvi, jos et tajunnu jo, niin TORSTAINA TULEE NIIN TAPAHTUMMAAN JOTTAEN ENNENKOKEMATONTA, joten TULE SINÄKIN NAUTTIMAAN KOKEMUKSESTA!!!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, jonnisortin urheilijantekele, bloggari, rokkari, shouimmeinen,  ja  showpainidiggari, joka on just ny iha seittemännen taivaan porteilla ootellessaan Spandex Sapiensin ja after partien elämää mullistavaa kokemusta!!!! ;-) :-9 Olen myös henkilö, joka haaveilee siitä että joskus ihan itekin piääsis showpainimaan ja ehkä sekin taivaallinen autuus on ihan nurkan takana, sillä seuraavat FCF:n showpainikurssit alkavat keväällä 2016.. Hmm... huolisivatkohan ne tällaisen apinaemon sinne kouluttautummaan suaatika ihkaoikiasti painimmaan kehään? 8-) :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti