Kävijälaskuri

maanantai 16. marraskuuta 2015

Kuvia, kuvia, kuvia, kuvia ja lisää kuvia marraskuulta!

Kosolti kuvia marraskuun ajalta Läskistä Urposta Apinasta iloksenne, suruksenne, ihastuksekseksenne ja vihastukseksenne! ;)


Kaikilla fitness-, batibiltinki-, kuntoilu-, urheilu-, jumppa- ja niin edelleen -bloggareilla tuppaa olemaan blogeissaan paljon kuvia itsestään, lihaksistaan, vallan usein tietyistä kehonosistaan (pypelö ja habuli), joten miksei sitten Läskillä Urpolla Apinallakin! ;) Vaikka olenkin ottanut sen linjan että miun blogissa on mielellään ihan asiallisia juttuja (haastatteluita, lajiesittelyitä, tapahtumaraportteja) tosin kierolla huumorilla ryyditettynä, niin etenkin nyt kun työstän blogiini useita tekstejä samaan aikaan, on hauska välillä heittäytyä henkisesti vapaalle ja ottaa lunkisti. Tältä blogautukselta on siis turha odottaa mitään vakavuuteenkaan viittaavaa. Kunhan nakkailen tähän jotain satunnaisia kuvia ja niitten yhteyteen satunnaisia pälinöitä.

Tuli sitten toverien kanssa voitettua Metallisydämen blogin arvonnasta tuotepakettipalkinto. Oli Grenaden yksi tuote, pari sheikkeriä ja pari paitaa. Tuossapa kuvia niistä paetaloesta :-) Kuvat otettu ke 04.11.2015


Toinen paitahankinta on ollut Horror-Shopin Samilta ihan virallinen wrestlingpaita. Tuollainen miun mielestä kommee Fight Club Finland (FCF) -fanipaita. Kuvat otettu la 14.11.2015.


Poikkesin ystäväni Iineksen kanssa hänen asuintalon taloyhtiön kuntosalilla  pe 06.11.2015 ja aika kotoisa paikka oli. Ylläni miun tänä syksynä hankkima huppari. Suosikkivaatteitani tällä hetkellä. Simppeli, selkeä, lämmin, ajaa asiansa, ei hiosta liikaa mutta lämmittää viileässäkin, tuntuu mukavalta päällä ja huppu on erityisen miellyttävä pitää päässä. Kaikin puolin siis mukava asuste, jota aika usein pidän sekä lämmittelyvaiheessa salilla että ulkoillessa ihan hyötyliikuntaakin harjoittaessa.

Tiistaina 10.11.2015 tuli viäännettyä kilpakädenvääntötreeneissä ihan huolella ja sydämen kyllyydestä, ja lisäksi otettua kunnon kuntosalitreenit lämmittelyksi ennen vääntötreenejä. Kipeenä olemisen vuoksi muutaman treenin skipanneena ei ollut se energisin ja voimakkain olo, mutta mukavaa oli silti. Yllättävän paljon oli puhtia vielä kotonakin. Tuossa oikealla olevassa kuvassa hieman tuplahaukkariposea ylläni simppeli t-paita, jonka ostin käytettynä Tallinnasta. Ei mikään muotiluomus, mutta mukava paita pitää yllä ja ajaa asiansa.
Keskiviikkona 11.11.2015 meikäapina oli tosiaannni vihdoinnii selättynyt pitkän flunssasta toiseen -kauden, ollut useammankin päivän terveenä ja jaksanut jo edellisiltana käydä reippailemassa kädenvääntötreeneissäkin.  Fiilis oli väsynyt, mutta toiveikas ja kohtuullisen hyvä. Tässäpä kuvaa siitä, kun huvikseni hyvillä fiiliksillä otin itsestäni velmuilukuvia ;-) Tietenkin pullistellakseni että onko sitä habulia vielä jälellä olleninkaa ;-) Ja olihan sitä 8-) Nuaamookin ol kiva viäännellä tietennii, oonhan mie melekoinen velmuileva apina 8-) Ylläni jotakuinkin seitsemän vuotta vanha pinkki nk. akkain xl-malliston paeta. Se yllä tulloo vieläkin välillä jumpattua, tehtyä venyttelyjä ja jopa kevyttä painotreeniäkin.Kun piäästiin noihin velmuilu- ja nuaamanviääntelykuvaloehin niin jaan tämän kanssanne. Kuopiosta matkasin 07.11.2015 kohti Tamperetta ja junassa velmuilin vihreän majavan kanssa Mass.fi:n No Place For the Weak -lippis piäässä ja Kuopiosta kirpparilöytönä hankkimani Adidaksen paita. Toimii vallan hyvin lämmittelyvaiheessa tai kun tarvitsee pittee ittensä ylipäätään lämpimänä.


Ja koska tämä nyt kuitennii on vitnessi- und vätnessi (plus vilosofia-) eikä mikkeen muotiploki, niin laitetaanpa kansalle lissee reippailukuvvoo. Täsäpä mie ihan vallan tännään ma 16.11.2015 oon miun hlökohtaisella, kirjaimellisesti KOTIkuntosalilla, tekemässä jumppoo vinopenkissä. Tiedättehän, sellaisessa vinopenkissä missä treenaillaan vatsalihasta. Ite asiassa, yksi miun suosikkilaitteista. Ei vie kauhiasti tilaa, miun mielestä käytännöllinen ja sitä onpi kiva käyttää.

Jalassani Norde Centrumista SprtDirectistä tai Rimistä ostamani vallan mukavat urheilusukat. Hengittävät kivasti mutta lämmittävät silti, tukevat mutta joustavat kivasti. Kivoimmat sukat mitä ollut aktiivikäytössä. Verkkarit jotkut dyykatyt/vaihtotorilta/lahjana saadut käytetyt rytkyt. Ajavat asiansa kotona ja hätätilanteessa muuallakin, etenkin jos housuille salilla ei sillä kertaa mitään erityistarpeita tukemisessa, joustossa tai muussakaan. Ylläni Mass.fi:stä tillaamanii MyProtein-tuoteperheen Racer-mallin kuntoilupaita. Miun mielestä en näytä siinä erityisen pöljältä, se ei ihan heti liimaannu hiestä selkään pikkuisen jumpatessa, vaan näin ollen soveltuu myös hikisempäänkin jumppaan. Tuntuu miusta ainakin miellyttävältä. Ihan välittömästi tykästyin paitaan, kun sen muutama viikko sitten hankin.

Hyvät jumpat, kuntoilut ja lämpimät olot  teille ma toevotan!

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,

kuntoilija, jumppailija, intohimoinen liikkuja, jonnisortin kilpaurheilijakin, muusikko, daideilija, ja bloggari 8-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti