Eat Locals (2017)

 Hello movie lovers! Tervehdys elokuvanystävät!

ENG: This time I'll review shortly the Eat Locals. And I'll do it in both, English and in Finnish. The review in English comes first and the Finnish one is the latter. SUOMEKSI: Tällä kertaa arvioin lyhyesti Eat Localsin.Teen sen sekä englanniksi että suomeksi. Ensimmäiseksi arvio englanniksi, jälkimmäinen on sitten suomeksi.


THE REVIEW IN ENGLISH:

Eat locals (the link to the IMDB and to the Kirjastokino) is a British movie that was released in 2017. If you've seen a few vampire massacre movies, you've kinda seen 'em all. Luckily this flick has enough unique or fresh-enough ideas to rise above the mediocre modern vamp horror movies. Plus it's funny, its humor is macabre, dark, and twisted. And it's pretty odd in a good way. Also, it has twists and turns in its plot. So a pretty decent vamp flick with action, humor, horror, thrilling suspense, and some drama, too. Could also add that it has a hint of commenting on our modern-day society. Also, it has some elements from the gangster and western genres that fit quite well with the mix. So deffo a vamp flick worth watching. I've seen this couple of times and liked it both times.  I'd give it a 3,5 out of five.

ARVIO SUOMEKSI:

Eat locals (Linkki IMDBeen ja Kirjastokinoon) on 2017 julkaistu brittikomedia. Jos on nähnyt muutaman vampyyriverilöylyleffan, on aikalailla nähnyt ne kaikki. Onneksi tässä leffassa on tarpeeksi uniikkeja ja riittävän tuoreita ideoita, että see nousee keskivertojen modernien vamppileffojen yläpuolelle. Lisäksi see on hauska, sen huumori on makaaberia, synkkää ja sopivan kieroa. Se on lisäksi melkoisen kummallinen hyvällä tapaa. Juonessa on myös mutkia ja käänteitä. Melko kelpo vamppileffa, jossa on toimintaa, huumoria, kauhua, jännittävää jännitystä ja draamaa. Voisi jopa lisätä, että mukana on hintsan verran modernin yhteiskunnan kommentointia. Mukana menossa myös joitain gangsteri- ja länkkäri- -genrejen ainesosia. Eli todellakin katsottava vampyyrilefu. Olen nähnyt tämän kahdesti ja tykännyt siitä kumpinakin kertoina. Kyl mää tälle 3,5 annan viidestä.  

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas