Vaatimaton blogini paistattelee huomiossa

Tervehdys ja railakas sumffaraa kaikille lukijoilleni!

Kuvasa mie vasemmalla ja oikealla rakas ystäväni Anniina "Ala-Sonniina" Ala-Soini

Blogini on suureksi ilahdutuksekseni mainittu Roolipelitiedotuksen kuukausittaisessa skenekoosteessa jälleen kerran. Tällä kertaa mainintojen määrä tosin on käsittämättömän parahultaisen huikean hulppean mittava. Olen mitä nöyrimmin erittäin otettu näin valtavasta esille tuonnista. Kiitoksia todella paljon! Lämmitti mitä suurimmin sydäntäni tällainen huomio. 💪💓

 Tähän, kun lisää sen faktan, että blogini on 11. sijalla Suomen blogilistan Liikunta- ja urheilublogien kategoriassa, niin voi todeta, että selvästikin blogini on tavoittanut lukijansa. Ilmiselvästi tämä kehittelemäni, mm. urheilun, liikunnan, elämän (v)ilosofian, roolileikkien, roolipelien, roolipelileikkien ja muun mukavan riemukas sekametelisoppa uppoaa mitä mainioimmin kohderyhmäänsä. Ja että maailmassa todellakin ON ryhmä ja ryhmiä joita kiinnostaa nuo kaikki asiat. Olen otettu siitä, että tekstini ja kuvani kelpaavat näinkin isolle joukolle. Kiitoksia Teille kaikille lukijoilleni! Suur-Kiitos!


Että ei tässä voi muuta kuin olla hyvin tyytyväinen ja kiitollinen. Hieno juttu, että blogini vetää väkeä puoleensa ja että siitä myös kirjoitetaan, ja siitä mainitaan. Kiitoksia lukijoille, ja aivan kaikille. Kiitoksia. Ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan. Ainakaan siinä muodossa millaiseksi se on vuosien saatossa muokkautunut.

Kaunista kesän jatkoa toivotellen!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas