Monipuolinen sunnuntai olj tuaas

Mainiota viikonalkua teillekin!

Sunnuntaista tuli hyvin jännä päivä. Tiesin sen jo lauantai-illalla. Näin pitkästä aikaa sukulaissieluani Anniina "Ala-Sonniina" Ala-Soinia. Assuupi Helesingissä ja oli nyt poikkeuksellisesti ohikulkumatkalla Tampereella poikkeamassa. Emme ole vuosiin nähneet. Nytpä nähtiin. Ja oikein kivaa oli. 

Miittasimme juna-asemalla, josta siirryimme syömään Hoaxiin. Anniina ystävällisesti tarjosi gluteenittoman version Dawson's Creek Burger -ateriasta, ja Pepsi Mäxiä. Oli muuten oikein hyvää ruokaa ja ruokaseura oikein mainiota. Tullintorille siirryimme haahuilemaan aterian jälkeen. WC:n löytäminen osoittautui seikkailuksi. 

Aikamme hengailtuamme Tullintorilla, siirryimme omiin suuntiimme. Mie jatkoin Yliopistolle, josta Minna-raptori haki miut raptoriliskobiilillään. Lähdimme Nokialle hakemaan naisvoimaurheiluvälinettä. Tukkipunnerrus-tukkia. Vastassa olj eri henkilö, kun mitä oli sovittu, mutta hyvin se haku sujui näinkin. Kiitoksia vaan kovasti Paja Gymin väelle. 

Tukkipunnerruspenkin roudimme Tampereelle. Autolla jouduimme parkkeeraamaan melekoisen kauas säilytyspaikasta, joten roudasin pitkin puistoja ihmisten hämmennykseksi ja viihteeksi tukin jalkapelillä sievoisen matkan. 

Perillä sitten pesin kädet ja vessakäynnin jälkeen sitten sekä koutsin tukkipunnerrusta kevyesti että punnertelin itekin. Treeniksen seinille laitoin muutamia julisteita ja kuvia lisää tunnelmaa luomaan. Alkaa muodostua mukavaksi fiilis tuolla treeniä.

Aikamme tukkeiltuamme, oli vuorossa pieni tauko ja lopuksi sitten Aabbenaluolaan kulkeutuminen. Loppuillan olenkin sitten venytellyt, levännyt, lukenut, viesteillyt, aikataulutellut, käynyt kaupassa ja hieman kävellyt. Toki tässä jo joutaa pian nukkumaankin. Huomenna on edessä pitkä päivä.

Hyvää heinäkuun alkua teillekin!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas