Kaikenlaista ajatusta

Tervehdys ja hyvää alkuviikkoa!

Viikonloppuna olin elossa ja hengissä. Juhlistimme kaksistaan hanin synttäreitä. Bloggasin, luin, otin rennosti ja lepäilin. Katsoin omaksi iloksi, viihteeksi ja huvikseni Ouija leffan kirjaston dvdltä. Olihan se parahultaisen hassunhauskan hölömö ja välillä jännä ja hieman pelottavakin. Hanin kanssa loppuillasta kahtottiin yhdessä romankisena lefuna She Wolf of London. Se on kyllä sekä hyvä että huono. Jännittävä, pelottava, dekkarimainen, ja mukavan outo. Lopputwisti on rakastettavan pölöjä. Just kivan kökkö sunnuntairaina. 


Tällä hetkellä minulle henkilökohtaisesti erittäin tärkeä piisi on ruotsalaisen freejazz-proge-rock-noisebändi Viagra Boysin kappale nimeltään Ain't Nice. Ne jotka ymmärtävät, niin varmaan todella ymmärtävät, miksi moinen ralli voi kolahtaa sielun syvyyksiin lujaa ja väristyksiä aiheuttaen.


Maanantaina kävimme tekemässä mm. kahvakuulaliikkeitä HH Gymillä. Oli oikein mukavaa treenauttaa ja treenata mainiolla porukalla. Nauru raikasi ja hauskaa pidettiin jumpatessa. 


Väsäilin omaksi ja muitten huviksi tuollaisen ylläolevan absurdistisen ja surrealistisen memehenkisen mini-peli-aivopähkinän. Olen saanut siitä erittäin iloista ja hilpeää palautetta. Hyvä niin. 

Tein myös huvin vuoksi tuollaisen avaruushenkisen kuvatuksen jonnisortin lentolehtiseksi synttäjuhliani varten. Teemana toki 42 koska saavun elämäni galaktisessa liftauksessa 42. tasolle. Ou jea!

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas