Kävijälaskuri

maanantai 8. helmikuuta 2016

Tämänpäiväistä jumppaa

 Olihan siinä taas kerran satujumpat jumpattuna ;-)


Ei varmaan tuu kenellekään yllätyksenä, että mie kävin tännään tuaas salilla renkomassa rautoo. Alkulämmittelyn jälkeen mie siirryin ite asiaan eli penkkailin. Penkkailussa menin start, press ja rack -komentojen kanssa eli tuli harjoiteltua tuomarikäskyjen kuuntelemista ja muutenkin miulla oli sellaattinen tekniikkatreeni. Fpo & Ipa Savonlinna Record Breakersissakin tuli hyvin selväksi, että voimasta ei ollut puutetta, mutta tekniikassa ja etenkin tuomarikäskyjen kuuntelemisessa oli vielä parannettavaa.Savonlinna Record Breakersissa kilpailijana naisten avoimessa +90 kg sarjan raakapenkkipunnerrusta suorittamassa hyväksytysti 70 kg:lla

 Tein näissä treeneissä siis eri tekniikoilla nostoja, keskittyen kokonaisuuden kehittämiseen ja pakan kasassa pitämiseen. Tähän kyllä sopi se, että tänään salilla oli kauhia tungos ja ryysis ja uteliaita tuijottajia oli sen verran paljon, että kävi kyllä todellakin hermopaineen ja hälyn sietotreeniksi. Ja kun kerran kaikesta metelistä ja muusta häiriöstä huolimatta kuulin ja noudatin käskyjä esimerkillisesti kaikkina muina paitsi yhtenä kertana, niin kyllähän tuo lupaa hyvää lauantain kisasuoritukseen.

Raw Push & Pull -harjoituksissa olen RAW bench press -hommissa eli raakapenkkipunnertajana


Lopuksi varsinaisten penkkaustreenien jälkeen tein jalat ylläällä penkkausta, kun miulla kuitenkin on huhtikuussa parit maksimivoimapunnerruskilpailut, ja sit tein vielä lopuksi parinkymmenen toiston sarjan 20 kg:n tangolla.

Ei mittään kauheen ihmeellistä ja tavanomaisesta poikkeavaa siis. Aika tukkoinen olo, mutta tulipa jumpattua kuitenkin. Tuli tänään käytyä läpi myös maanantaipäivien harjoituskaverini kanssa mielikuvaharjoitteita yms., joka oli miulle siis lauantain kilpailuun valmistavaa psyykkausharjoittelua.

Hyviä treenejä ja kevättä! T. Krisse Tuominen tai tälleen tuttavallisesti apinaemo Läski Urpo Apina vaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti