Kävijälaskuri

torstai 11. helmikuuta 2016

Kisaviikko ja ei ihan paras kunto

Nokka vuotaa mutta kisaamaan vaan


Nokka se jaksaa sitkeästi vuotaa, mutta koska kuumetta ei ole niin eipä se nokanvuoto ja tukkoisuus maailman kamalin asia ole. Välillä kurkkukin oli turkasen kipeä, mutta nyt ääni kulkee taas paremmin, mutta ihan se ja sama vaikka ei kulkisikaan, sillä en mie kurkullani painoja nosta.

Keskiviikkona miulla ylleensä  on Jarun kanssa treenit, mutta nyt Jaru oli kipeänä ja miulla aikaa meni mm. sairaalassa tärkeän ihmisen vuoteen äärellä ja häntä kävelyttämässä.Tulihan siinäkin hyötyliikuntaa kun kävelin kilometrikaupalla Taysiin ja Taysista Pispalanharjulle ja sieltä takaisin kotiin ruokakassien kanssa. Ja kun kerran nokka vuosi ja sekä henkinen että fyysinen olo ei ollut se hilpein, niin skippasin kuntosalilla käynnin. Tänäänkin tulee hyötyliikunnan muodossa sen verran rasitusta ja huomenna perjantaina Turussa kuitenkin sen verran pitkä ja monipolvinen päivä edessä, että lepo nokan vuotaessa on enemmän kuin paikallaan, että lauantaina kisapaikalla minusta olisi muuhunkin kuin nostamaan oma takapuoli penkistä kisalavalle ;-)

Ollut hyvä, että minulla on yhdenhengen huoltotiimi, joka taas jeesinyt matkalippujen ja hotellinhankkimisen kanssa, niin mie oon voinut keskittyä henkiseen ja fyysiseen kisavalmistautumiseen ja esim. sponsoreihin yhteydessä olemiseen. Suuri kiitos siis yhden hengen huoltotiimille, joka lähtee miun kanssa Turun kilpailuihin ruoka- ja juomahuollosta huolehtimaan ja psyykkaamaan minua jännittäjäpupun vaivasta kärsivää apinaemoa.

Perjantaina saavumme armaaseen Suomen Turkuun, jossa miun tarkoitus hakea yhteistyötahona miulle tuntuvan alennuksen antaneen Joker Nutritionin päämajalla poikkeamassa. Lisäksi tarkoitus nähdä sponsoriani Tuukka Simosta, joka tunnetaan mm. Vegetukusta ja Vegekaupasta. Tietenkin myös poikkean iltavaa'alla kisapaikalla punnittavana ja tutustumassa kisapaikkaan. Varmaankin myös poikkean yhden hengen huoltojoukon kanssa Vegekaupalla. Niin ja tietenkin pitää sinne meille buukattuun hotellihuoneeseenkin kirjautua ja siellä goisia.Lauantai alkaa toivottavasti virkeänä maittavalla aamupalalla ja hyvässä vireessä kiireettä kisapaikalle lämmittelemään siirtymisestä. Kisapaikalla lämmittely sujuu kuin unelma ja muutenkin kisat sujuvat kuin vettä vain ;-) Toivossa on hyvä elää ;-)

Kunnollista viikonjatkoa toivoen,

Krisse Tuominen tai ihan Läski Urpo Apina vaan näin tuttavien kesken 8-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti