Kävijälaskuri

maanantai 15. helmikuuta 2016

Kisatunnelmia kuvin ja videoin Raw Push & Pull -kilpailuista Turun Varissuolta Basso-ravintelista

Viikonloppuna oli hienot Raw Push & Pull -kilpailut Turussa!


Perjantaina mie nokka tuhisten kuumeisena paarustin junalle millä puksuttelin Turkuun. Turussa roudailin itteni ja tavarani hotellille yhden hengen huoltojoukon kanssa. Hotellilla syömistä ja sitten vetäisin kivan 4 km * 2 -päivälenkin, kun hain lisäravinteita yhteistyökumppani Joker Nutritionilta (kiitoksia henkilökohtaisesta alekoodista!).

Vetelin hotellilla lisää ruokaa ja lisäravinteita nokkaan ja lähdin iltavaa'alle Varissuolle. Bassoravintolassa täyttelin kisailijalomaketta, strippasin takahuoneessa tissiliiveille ja pikkareille, kävin huskissa ja ponkaisin vaa'alle. Iltalukema oli 99,55 kg eli vähemmän paria viikkoa aiemmin Savonlinnassa IPA & FPO Record Breakersin iltavaa'alle linkatessa. Iltavaa'an jälkeen hotellille, syömistä, vitamiineja, iltajumppaa, venyttelyitä ja goisimaan.


Joker Nutrition -lisäravinteita hotellilla

Lauantaina puhuin puhelimessa henk. koht. sponsorini eli Vegetukun ja Vegekaupan Tuukka Simosen kanssa. Sovimme tapaavamme kisapaikalle ja että tuo sinne sponssitavaraa. Hankkiuduimme yhden hengen huoltojoukon kanssa niiskuttaen nokkaamme ja köhien Bassoon ja siellä takahuoneeseen. Ei muuta kuin vaatteittenvaihto ja lämmittelemään. Tukkoinen olo. Huoltaja hieroi. Sponsorikin tuli tsemppaamaan, antoi vitamiinia, vegaanisia proteiinipatukoita yms... joogasin ja venyttelin. Lämmittelin. Homma alkoi helpottaa, kun Tuukka lupautui sponsoriuden lisäksi myös spotteriksi ja jeesi myös lämmittelyssä yhden hengen huoltojoukon pitäessä miut ruuassa, vitamiineissa, ruuoassa ja lisäravinteissa.

Kilpailijaesittelyjen ja maammelaulun jälkeen oli kilpailu edessä. Kehno olo, mutta kisataan kuitenkin. Mie siis olin Turussa Bassossa raakapenkkipunnerruskisaamassa Raw Push & Pull -kilpailuissa, joissa kisasin naisten avoimessa sarjassa. Olin kipeänä ja kuumettakin pukkasi, mutta siitä huolimatta jaksoin nostaa kolme hyväksyttyä kisanostoa: 70 kg, 72,5 kg ja 75 kg. Sponsori, yhden hengen huoltojoukko ja hanini riemuitsi onnistuneista suorituksistani. Tuosta on hyvä jatkaa. 

Mie ja sponsorini Tuukka Basson takahuoneessa! ;-)

Oishan se kisa tietenkin voinut paremminkin mennä, mutta tosiaan kun nousi kivasti kuumetta, niin ei ole määräänsä enempää järkeä rehkiä kippeenä. Tästä on joka tapauksessa todellakin erittäin hyvä jatkaa, varsinkin kun kisa poiki miulle kaikkee kivaa lisää. Tuli tutustuttua ihmisiin, saatua kokemuksia lisää ja itsevarmuutta. Niin, ja lisäravinteita kotiin vietäväksi.

Suurena apuna oli  miulla Tampereelta asti tullut yhden hengen huoltojoukko joka oli miulla mukana pitämässä miun lihakset vetreenä, mieleni iskussa, tunnelman lupsakkana ja kuten jo aeimmin todettua: miut ruuoassa, juomassa ja oikeissa varusteissa. Hää myös kuvas miun suorituksia henkilökohtaisen sponsorini Tuukka Simosen puhelimella. 

Ihan VIPinä bassossa ja aleruokaa Natalissa ;-)


Tuukka Simonen se sponssasi minulle vegaanista proteiinipatukkaa, riisiproteiinia, jne..., joilla vire pysyi hyvänä. Apua suorituksiin tuli myös lisäksi Joker Nutritionin Extra Cardista ja Wild Cardista. Tukan muoto on Salon Scissor Sisterin Elina Viitasen keritsimistä, mutta tukkani on aika villi ja vallaton, joten tällä kertaa mentiin kisat pipo päässä söpöstellen. Kisat oli hyvin järjestetyt Iiro Huhanantin toimesta ja tapahtumaa tukeneessa pizzeria Natalissa oli hyvät maittavat falafelit ja ystävällinen palvelu. 

Varissuolla muutenkin oli lupsakkaa ja yleisö oli mahtavaa. Hyvät fiilikset jäi!!!! Kiitoksia kaikille tapahtuman tekijöille, yleisölle ja omille tausta-, tuki- ja yhteistyöjoukoille... ilman teitä mie olisin NIIN paljon vähemmän!!!!

Diplomi kisasta ja Vegekaupan kassi täynnä erinomaisia lisäravinteita!
 

 Miut muuten voipi halutessaan bongata tästä allolevasta MonsteriTV:n videosta pinkki pipo päässä heilumasta. On se apinaemo vuaan kommee ja kaunis ja keksikäs trikkoot piäällä! ;-) Jos tuohon alle ei ilmesty blogiin upotettua YouTube-videota, niin eipä se haittaa, sillä videoon pääsee myös tästä linkistä katsomaan kisassa nostaneitten immeitten edesottamuksia niin lavalla kuin sen ulkopuolellakin.


Jos haluaa katsoa mua ja muita enemmän, niin tuossapa on kaikki a-ryhmän nostajat eli kaikki naiset ja kevyemmän sarjan miähet samalla videolla. Pakkotoistolla lisää muita videoita tästä klikkaamalla!Hyviä katseluhetkiä kaikille, suurkiitos kisajärjestäjille, tukijoilleni, yleisölle, jne. KISOISSA NÄHDÄÄN JA HYVÄÄ KISAKUNTOA KAIKILLE! T. Krisse Tuominen tai Läski Urpo Apina ihan vaan tällee niinkö tuttujen kesken :-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti