Kävijälaskuri

tiistai 9. helmikuuta 2016

Yleisiä fiilistelyjä Savonlinnan kisareissustani

Savonlinna Record Breakers! oli hieno tapahtuma!


Fanikuvassa vallan hienon voimanostajan kanssa! <3
Tuli toissaviikonloppuna matkustettua perjantaina bussilla Savonlinnaan, muljautettua nilkkansa Crossfit-salia kohti kulkiessa liukkailla teillä, käytyä perjantaina vaa'alla, kirjauduttua hotelliin, käytyä paikallisissa putiikeissa ja ravinteleissa, kisattua lauantaina, syötyä lisää ravinteleissa ja asioitua paikallisissa putiikeissa, nautiskeltua voimanostokilpailujen tunnelmasta, kuvattua kaikenlaista hupsua ja ihan vain otettua rennosti. Sunnuntainen kotiinpaluu täysinäisillä busseilla ei ollut kovin lepuuttavaa ja kotiinpalatessa olo oli ihan rättipuhkipoikki väsynyt. Olen kuitenkin kokonaisuudessaan reissuun tyytyväinen!

Mie kilpailupaikalla.
Voimaharjoittelu.fi oli äyttävästi esillä Record Breakerseissa
Koko idea osallistua Record Breakerseihin miulla oli aloittaa miun tammikuun kilpailukausi Savossa, saada kokemusta raakapenkkauskilpailuista ihan oikeissa liiton kilpailuissa, päästä näkemään idoleitaan ihan ilmielävänä, tutustua muihin voimanostajiin, saada kansainvälisissä kilpailuissa itselleen kolme hyväksyttyä suoritusta, nauttia viikonlopusta Savonlinnassa ja päästä osaksi kansainvälisen kilpailun tunnelmaa. Ja kyllä pakko myöntää että idea manifestoitui vallan mainiosti reaalimaailmaan.

Oli hienoa voida olla samassa takahuoneessa, lämmittelytilassa ja kilpailuissa kuin nostajat, joita arvostan. Pelkästään jo siitä tuli hieno fiilis. Saatika sitten siitä kö oli yksi nostajista ja sai siitä todisteeksi itselleen hienon diblomin omalla nimellään varustettuna. Olen myös ylpeä omista kilpailusuorituksistani ja  tuomarien, kilpailujärjestäjien, yleisön, tukijoitteni ja sponsoripuolen, muitten kilpailijoitten, diggarien ja jopa heitterien kommentit liittyen kilpailusuorituksiini ovat lämmittäneet mieltäni paljon. Onhan se hienoa, että arvostetaan. Kiitoksia kaikesta kannustuksesta!!! <3

Ansaittu pysti sellaisella voimanpesälle, että huhhuh!
Kosolti voimmoo samassa kuvassa! <3
Komea oli myös seurata muitten kilpailusuorituksia. Uskon aidosti että oman treenaamisen analysoinnin ja kuvaamisen lisäksi kannattaa seurata, kuvata ja analysoida konkareitten ja mestareitten suorituksia, sillä jopa heidän epäonnistumisissaankin on aina jotain opittavaa. Ja tuolla jos jossain oli osaavia uusia kykyjä, konkareita ja suvereeneja oman alansa kiistattomia mestareita ja osaajia, joitten suoritusten seuraaminen oli miulle suuri asia. Ja varsinkin kansainvälisissä kilpailuissa kun oltiin, niin katsottavaa oli ja paljon!

 Enkä todellakaan ollut ainoa, joka intoutui taputtamaan, hihkumaan, kannustamaan, huutamaan ja kiljumaan upeille suorituksille, joita piisasikin valtavasti noin mahtavassa tapahtumassa.

Kaksi palkittua samassa kuvassa ;-)
On aivan ilmiselvää, että hankkiudun Savonlinnaan myös vuonna 2017, oli kuntoni mikä tahansa. Jos en pysty jostain syystä tuolloin kilpailemaan, niin menen ainakin taas fanityttöilemään. Moni diggailee tosiaan bodareita paljon, mutta miulle paljon suuremmat esikuvat löytyvät voimanais-, kilpakädenvääntö-, armeijapenkkaus- ja tietenkin voimanostopuolelta! Mie kö oon aina digannut heitä, joilla yhdistyy sekä voima että tekniikka. Niin ja tietenkin kyky valjastaa tekniikka ja voima johonkin konkreettiseen, kuten autojen vetämiseen, sulavaan vääntämiseen tai voimanoston komeaan suoritukseen!

Minna Pajulahti <3
Hienoa oli myös yhteisöllisyys joka vallitsi järjestäjien, painopoikien, kuuluttajien, toimitsijoiden, tuomarien, nostajien, nostajien huoltajien ja yleisön välillä.Vähän kun oltais oltu osa suurta, ehkä hieman outoa mutta kuitenkin, perhettä. Hyvä fiilis kaikenkaikkiaan.

Lämmittelyyn sain apua muilta lämmittelytilan kilpailijoilta ja heidän huoltajilta. Sujuuhan se lämmittely paremmin kun on porukkaa laittamassa haluamiani painoja tankoon, niin voin keskittyä lämmittelemiseen ja henkiseen valmistautumiseen eikä painojen tankoon lätkimiseen. Tuntui kivalta saada jeesiä! Kiitoksia!

Oli myös mukavaa, kun järjestäjät, toimihenkilöt, tuomarit, kanssakilpailijat, oma yhden hengen huoltojoukko (kiitoksia videoitten kuvaamisesta, tsemppaamisesta, ruokkimisesta ja juottamisesta) ja yleisö kannusti ja kommentoi positiivisesti paikanpäällä. Oli myös mahtavaa saada jälkikäteen kehuja ja positiivista palautetta. Tuomarien ohjeet tulevia kisoja varten myös laitoin tyytyväisenä sukanvarteen ja ohjeita onkin jo hyödynnetty tämän viikon Raw Push & Pull -kilpailuihin valmistautumisessa.

Oli erittäin mukavaa, kun kilpailujen aikana oli lämmittelytilan lisäksi käytössä oikein tilava naistenpukuhuone. Siellä oli hyvä vaihtaa vaatteita ennen lämmittelyä, lämmittelyn ja kilpailun ja kilpailun ja vapaalle heittääytymisen välillä. Kurjaa oli lähinnä se, että musiikki oli välillä turhankin kovalla ja että koko paikassa oli vain yksi vessa meidän kaikkien käytettävissä, mutta muuten homma oli vallan mahtavaa kaikin puolin. Yleisö oli hyväkäytöksistä, runsaslukuista ja innokasta. Järjestäjät ja kisapaikan henkilökunta osasivat asiansa. Kisapaikka oli siisti kaikinpuolin ja viihtyisä ja sopivasti lyhyen matkan päässä niin bussiasemalta, keskustan kaupoista kuin viralliselta hotelliltakin.

Mie ja hyväksytty 70 kg kisanosto ;-)
Se pitääkin vielä erikseen mainita, että kisahotelliksi valikoitunut Sokoshotelli oli oikein viihtyisä, siisti, mukava, huoneessa oli parveke ja hyvät näkymät, henkilökunta oli asiallista, yöllä ei ollut hotellilla hälyä ja meteliä ei discostakaan kuulunut hotellihuoneeseen. Myöskin aamiainen oli hyvää, monipuolista ja maittavaa huomioiden niin erikoisruokavaliot, allergiat, sekasyöjät, lihaanit kuin vaikkapa hedelmien ystävät. Tuli vedettyä oikein kunnon mättöaamiaiset lauantaina ja sunnuntaina. Varmaankin elämäni parhaat hotelliuaamiaiset!!!! <3 Kiitos tosiaan keittien henkilökunnalle ja hotellin henkilökunnalle ylipäätään. Siivoojatkin tuttavallisesti tervehtivät ja mielellään heitä tervehti takaisin, varsinkin kun duuninsa hoitivat mallikkaasti! <3

Hotellilla apina hassuttelemassa: terkkui Podelle yhden käden hauisposella ;-9
Kirjoitin sen jo aiemmin, että pittee ihan ehottomasti lähteä kohti Savoa ja Savonlinaa viimeistään ensivuonna, kun kisat taas koittavat! Ja näin todellakin teen, sillä jäi niin hyvä mieli kilpailureissusta päällimäiseksi. Ärsyttävin seikka koko reissussa oli bussien myöhästely ja pitkät matkustamisrupeamat, mutta niinhän se on että kun on liukasta, pitkästä bussireissusta tulee vielä pitempi. 

No, vuodelle 2017 pakkaan bussimatkoja varten pahoinvointitabletit, korvalappukuulokkeilla ikivanhan kannettavan cd-soittimeni, muutaman kirjan ja enemmän syötävää ja juotavaa, niin reissukin sujuu tätä vuotta paremmin. Eli vuoden 2017 Savonlinna Record Breakersissa tod. näk. luulisi olevan nähtävissä ja koettavissa meikäläisestä noin vuoden verran vanhempi, kokeneempi, rutinoituneempi, keskittyneempi ja energisempi versio ;-)

Nähdään savonlinnalaiset kisa-areenoilla viimeistään seuraavassa Savonlinna Record Breakersissa! T. Krisse Tuominen tai tälleen hyvien tuttavien kesken ihan apinaemo Läski Urpo Apina vaan ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti