Kävijälaskuri

keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Koirat räksyttää, heitterit heittaa ja apina sen kun vuaan porskuttaa!!!

 Huhuhuh! Viikko vasta alussa, mutta ollut melkoinen jo tähän asti!!!!


Tämän viikon maanantaina, ei-kovin-pirtsakkana kävin salilla treenaamassa ja tukkoistahan se flunssaviikonlopun ja kisojen jälkeen oli, mutta kulki ne pikatreenit kuitenkin yllättävän hyvin. Tännään kävin sitten Jarun kanssa treenaamassa reilun tunnun treenin penkkausta ja ojentajia. Oli mukavaa, lupsakkaa ja hauskaa.

My happy hour is when the bar is loaded! <3


Käytin Vegekaupalta saatuja hamppu- ja riisiproteiinia kera Joker Nutritionilta alennuksena hankittujen herojen kanssa sekoitettuna. Ja hyvin sujui treenit. Ei niin hyvin kuin parhaimmillaan, mutta kroppa taas jaksaa paremmin. Näissä treeneissä 75 kg meni kuin vettä vain ja 77,5 kg nousi myös siten että olisi mennyt läpi vaikka minkä tahansa liiton ja seuran kisassa kuin kisassa. Tein muutaman ykkösen myös 80 kg:lla, siten että Jaru avusti puolivälin kohdilta enämpi vähempi. En ole vahvimmillani, mutten heikoimmillanikaan ja juuri tällä hetkellä koitan saada kropan flunssien ja kremppojen jälkeen heräteltyä uuteen nousuun, niin hommat sujuu seuraavissa Turun saatika sitten Kauhajoen kisoissa mallikkaasti. Voimani kun tulevat ahkerasta, raa'asta hikisestä treenaamisesta, niin täytyy pitää huolta treenin, levon, lihashuollon ja hyvän ravinnon pyhästä suhteesta, ettei tule liikaa takapakkeja, vaan mentäisiin taas treeneissä iloisesti etiäpäin ;-)


Näillä eväillä ja tältä pohjalta hommat kulukee, kun pistää kulukemmaan ;-)

Mutta ei miulle ole kuulunut vain ja pelkästään hyvää. On tullut ikäviä persoonaani ja kehoani vallan rujosti ruotivia viestejä netissä julkisesti ja eri viestimillä. Mutta en anna vihaajien, haukkujien ja kyseenalaistajien masentaa minua. Meinaan että eipä tuo minnuu paljon haittaa, että jotkut haluaa roiskia suuntaani perättömiä syytöksiä ja väännellä asioita, kun samaan aikaan kuitenkin kisakalenterini täydentyy aina vain suuremmilla ja merkittävämmillä tapahtumilla ja sponsorini Tuukka Simonen Vegetukusta ja Vegekaupasta on erittäin luottavainen, kannustavainen, ylpeä ja tyytyväinen minuun. Kaiken lisäksi sain ikävien viestien lisäksi yöllä ja aamulla sain erittäin positiivisia viestejä ja olen vallan pakahtua innosta. JEE!

Olen tosiaan nyt karsinut keväältä ja kesältä pois voimanaisurheilu ja armeijapenkkauskilpailuja, kun kaikkeen ei ehdi millään ja on tässä nyt "vähän" muutakin tekemistä kuin roiskia vasurilla sitä ja tota lajia noissa ja näissä kylä- ja salikisoissa kokeilu- ja huvittelumielessä. Kädenväännön SM:nkin valitettavasti jää välistä, sillä ei käy yksiin muitten kilpailujeni kanssa ja en ainakaan toistaiseksi osaa kloonautua olemaan eri paikoissa samaan aikaan eri lajeja tehokkaasti suorittamassa ;-) But I'm working on it anyhow ;-) Heheh ja har har.

Kiitoksia Vegetukku ja Vegekauppa! Kiitoksia Tuukka Simonen!!! THUMBS UP to U too! <3


Mutta voi kuinka mahtavaa tosiaan onkaan kun minua arvostetaan heidän toimesta, joittenka mielipiteillä, arvostuksella ja kehulla on merkitystä. Muut pitäkööt tunkkinsa ja aloittakoon vaikka meditaation nähdäkseen maailmaa selkeämmin, jos eivät osaa arvostaa lahjakkuutta, omistautumista ja voimaa siellä missä sitä on ;-) 8-) :-9


No huhhahei ja löylyä kiukaalle!!!!!! Kilpailukalenteri sen kun vuaan täydentyy kevättä ja kesää kohden! Ja pidot sen kuan vuaan paranoo!! <3 Mie meinaan oon nyt sitten ihan vallan mukana EM-kilpailuissakin! Ja on tossa "pikkasen" kansallista ja SMääkin mukana "muodon vuoksi"... ja muodon vuoksi hyvinkin, sillä reilusti ylipainoisella paaaljon lihasta ja pyöreitäkin muotoja omaavalla voimanostajanaisella niitä muotoja vasta onkin! Enemmän kiloja, enemmän iloja... ja vielä enemmän iloja kun on paljon kisoja missä näyttäytyä eeeeehanan keksikkäänä tiukoissa piukoissa trikoissa jos riski ei oo ruma vuaan muaailman seksikkäin!!!! UU JEA, this orangutang mama is soooo sexy... Too sexy for louzy t-shirts!! <3 <3 ;-) :-9

TIIVISTELMÄNÄ miun vuoden 2016 tulevia kilpailuja (plus hieman infoa niistä) kevät- ja kesäkaudelta:

* La 19.3. Iloinen Härkä raw bench press -kilpailu @ Iloinen Härkä, Turku
* La 26.3. raw penkkipunnertajana Wabdl finnish Open Kauhajoella, joka toimii lisäksi porttina kesäkuun EM-kilpailuihin.
* 9. huhtikuuta WPC (World Powerlifting Congress) Penkkipunnerrus 2016 Suomenmestaruuskilpailut @ METAL SPORT, HKI
* FPO RAW Voimanosto Suomenmestaruuskilpailut 23-24.4. 2016 Piikkiön Liikuntahallissa
* To 07.05.2016 FPO Voimanoston SM EQ 2016, jonka yhteydessä myös kansallinen penkkipunnerrus ja maastanosto -kisa RAW ja EQ. Samalla tämä kisa on viimeinen näyttöpaikka edellä mainituissa lajeissa Rovaniemin EM kisaan kesäkuussa. Mie ite oon tuolla kilpailemassa kansallisessa RAW penkkipunnerruksessa.
* 5.-11.6. GPC Euroopanmestaruus VN/PP/MN EQ/RAW @ Rovaniemi Arctic Power Team. Puntari 10.6. ja kisa ja loppujuhlat 11.6.2016. Mie oon kisaamassa täällä RAW Penkkipunnerruksessa.
* 23.7.2016 Rantaväännöt -kilpakädenvääntöurheilukilpailut @ Raahe
* La  20.8.2016 Vahvin Mies/Nainen -kisa 2016 käydään Tarvasjoen Hyvinvointikeskuksen parkkiksella lauantaina.

Voimainmittelöä miulla pitkin vuotta edessä oikein urakalla ja siitähän mie tykkeen täysin rinnoin! <3


Minnuu suaapi tulla halutessaan rohkeasti kannustammaan vaikka iha noihin kaikkiin kisoihin. Niihin kuitenkin saa tulla yleisöksi! Ja muutenkin ois mukavan ihanaa nähdä tuttuja nuaamoja ylleisössä! <3
 
PUSI JA HALI ja tattis tukijoukoille, sponsori Vegetukku ja Vegekauppa Tuukka Simoselle, Essel Designin Samille, Salon Scissor Sisterin Elinalle, Adventti-srk:n vapaaehtoistyöntekijöille, ja yhteistyöstä Joker Nutritionin kanssa... Ilman teitä mie oisin huomattavasti palajon vähemmän kuin mitä olen nyt!!!!

Voimakasta treenaamista toivottaen,
Krisse Tuominen tai ihan vuaan Läski Urpo Apina aka Viksu Vaffa Orankimutsi aka Mama Orangutang Whoom Bam Bang näin tuttavien kesken ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti