Kävijälaskuri

tiistai 2. helmikuuta 2016

Fpo Record Breakersiä videoina

Tässäpä kansalle videoita Savonlinna Record Breakersista!


Kävin todellakin viimeviikonloppuna Savonlinnan reissulla. Matkasin perjantaina Savonlinnaan ja perillä hankkiuduin CrossFit Savonlinnaan iltapuntarille, tutustumaan paikkaan ja kilpailumaksua maksamaan. Iltavaakatulos ei ollut mitenkään ihmeellinen ja +90 kg sarjassa olin ihan kirjaimellisestikin. Lauantaina lämmittelemään ja kisaamaan.

Ensimmäisenä kisanostona naisten avoimessa raakapenkkipunnerruksessa mie nostin hassunhauskat 65 kg. Kauhia kisajännitys päällä ja kauhee hosuminenhan siinä oli, mutta hyväksytty suoritus se kuitenkin oli kaikkine puutteineenkin. Ei hullumpi suoritus sinällään sekään kun kyse oli peräti kansainvälisestä kilpailusta. Oli mukava päästä nostamaan noin kovassa seurassa. Huiman vahvoja nostajia kyllä koko sakki FPOn kisoissa ja siksi mie niissä haluan nostaakin. Kova taso motivoi treenaamaan kaikista krempoista huolimattakin.Toinen nostokin tuli hyväksytyksi, mutta meni kyllä monelta osin nolosti. Mie en ihan oikeasti siinä hälyssä kuullut kunnolla tuomarikäskyjä ja erehdyin jotain yleisöstä kuulunutta hälyä erehtymään käskyksi tällaisena add-pölkkypäänä (tämä ei ollut itseironiaa, miulla ON diagnosoitu ADD), mutta meni se loppujen lopuksi tuokin nosto ihan jees. Olin kuitenkin ensimmäistä kertaa ihan virallisissa voimanostoliiton oikeissa kisoissa ja peräti kansainvälisissä sellaisissa, niin oli kyllä kieltämättä "lievästi" paniikki päällä. Tuokin nosto tuli hyväksytyksi kaikesta huolimatta, joten nostan itselleni hattua tuostakin 67,5 kg hyväksytystä penkkauksesta. Pittee ruveta harjoittelemaan jatkossa ihan treeneissäkin vaikka kerran viikossa treenikaverin sanomien käskyjen mukaan nostamista, niin eiköhän sekin sitten jatkossa tuo kisanostamiseen varmuutta, rutiinia ja selkeyttä.


Kolmas nosto meni jo rauhallisemmin ja siitä olen ihan aidostikin noista nostoista kaikkein tyytyväisin ja ylpein. 70 kg hyväksyttynä kansainvälisissä kisoissa raakapenkkaajana naisten avoimessa on jo itsessään kuitenkin voimanostajapiireissäkin ekoiksi alan ihkaoikeiksi kisoiksi silleen ihan jees suoritus ;-) Mutta en mie tosiaan näe tuossa tuloksessa mitään ihmeellistä sinällään. Tiesin lukuisista treeneistä, että tuo rauta liikkuu silleen kuin kilpailuissa raudan pitääkin liikkua ja tiesin että tuolla rautamäärällä pitäisi saada varma tulos, vaikka väsy painaisi, jännitys kalvaisi ja olisi mahdollisesti flunssaa tai jotain kremppaa. Ja hyvinhän se sieltä nousi, ja suurin puutehan tuossakin oli turha jännityssohlaaminen ja petraamisen varaa on tuomarikäskyjen kuuntelemisessa tuonkin suorituksen kohdalla. Tältä pohjalta kuitenkin yhtä merkittävää kokemusta rikkaampana on helppo jatkaa Raw Push & Pull -kilpailuihin Turkuun. Lauantaina todellakin 13.02. Turussa vietetään Raw Push & Pull -kilpailuja (plus iltabileissä hyvvee rockabillynräimettä Camylta ja tovereiltaan!) ja meitsiaappinaemonen onpi mukana kisoissa heiluttelemassa orankiemon kouriaan kaarelle jännittyneenä :-) Suaapi tulla kahtommaan sitä kuinka trikoot on ihanat, kun niitten sisällä on lihhoo niitä täyttämässä 8-) :-9Mie en noissa Record Breakerseissa tullut palkituksi, mutta diblomin sentään sain kotiinviemisiksi ja laitoinkin sen kunniapaikalle treenaushuoneeseeni, jossa sitä pikkuapinaiset ja muut rakkaat immeiselläimet ja immeissiilit ovat sitä ihailleet ja siitä inspiraatiota saaneet omaan penkkipunnertamisen treenaamiseen.  Kovasti vaikuttaa siltä, että tässä kavereita, ystäviä ja läheisiäkin on alkanut aktivoitua esimerkkini voimasta kuntoilemaan. Osa pohtii jo peräti rohkeuttansa lähteä kilpailuihin. Lämmittää kyllä sydäntä, kun tosiaan oma kilpailemaan rohkaistuminen on rohkaissut muitakin voimailun, kuntoilun, vapaitten painojen, voimanoston ja penkkipunnertamisen pariin.


Tässä linkissä tahi yllä upotetussa videossa voitte katsella kokonaisuudessaan miun kuvaamana Fpo Record Breakersin palkintojenjakotilaisuuden. Juontajana Punttimimmi nimellä bloggaava voimailija. Palkintoja jakaa ihan ite kisajärjestäjä. Video kannattaa katsoa, jos kilpailun sijoitukset ja palkinnonsaajat kiinnostavat. Kuvasin videon käsivaralla, joten kuva on välillä tärisevää, mutta uskon silti että tunnelma välittyy hyvin näinkin. Tunnelma paikanpäällä oli tosiaan kaunis ja sydämellinen. Oli hienoa nähdä omia idoleita palkittavan!!!! <3 Ehdottomasti aion mennä kilpailemaan Savonlinna Record Breakersiin myös vuonna 2017! Sitä jo innolla odottaen <3

Kunnollista viikkoa kaikille ja intomielä treenaamisen ihan kaikille kykyihin katsomatta ma toivotan! T. Krisse Tuominen aka Läski Urpo Apina tuttavien kesken ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti