Kävijälaskuri

tiistai 30. elokuuta 2016

Aappena täyttää 36 vuotta lauantaina!!!

Aappenaperheen nuorimmainen, mummin dogi ja mie ihan itte fitnessvermeissä vaikka voimailija vuaan oonkinRiemua ja juhlaa -sumffaraa! Niin se vaan on, että mie ikäännyn siinä kuin muutkin. Näytän kenties keskimääräistä sitä sun tätä mäyssäävää, joka viikko ryyppäävää ja ihtensä koko ajan auringossa korventavaa ikätoveriani hieman tai jopa reilusti nuoremmalta, mutta niin se vain on että olen todellakin lähempänä neljää- kuin kolmeakymmentä! WAU! On tää niin siistii!!!

Hyvin riippunutta ja roikkunutta 35 v (pian 36 v) lihaa; kyllä tätä kelepookin juhlia! ;-)


Tällä viikolla mie täytän lauantaina 3.9. klo 17:00 vallan huiman vaivaiset 36 v ja juhlistan sitä mm. Mad Pride-kulkueessa ilakoimalla, kuntosalilla vaffailemalla, ja ensiviikolla to 8.9. samana päivänä kun Taimi ry juhlii 40 v.-juhliaan, mie alan vetää Voimanostoryhmää Taimi ry:lle. Ensiviikon la 10.9. mie juhlin Tiim Aappenalla tiimipäivällä Taivaankannessa ja julkisemminkin samana päivänä samassa paikassa. Ja jotta ei olisi juhlatonta, Taivaankannaesta menen Manse Body Show:un iltaa jatkamaan ja sunnuntaina 11.9. mie jumppaan porukalla Taivaankannessa.

Aina yhtä pirtsakkana -uu jee!


Lokakuussa mie sitten juhlin olemassaoloani sillä että näillä näkymin saatan kisata peräti kolmessa kisassa kolmella eri paikkakunnalla, ja siihen päälle mahdollisesti vielä Tiim Aappenan leikkimieliset Aappenaskabat. On se hienoa, kun on elossa!!!! <3 I feel alive!!!  Hyvvee ikääntymistä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti