Kävijälaskuri

sunnuntai 28. elokuuta 2016

Reissussa rähjääntyy mutta Varkaudessa ol lystiä!

Perjantaina olimme Uusi Laineella antimusisoimassa Arttelissa. Keikka siirtyi ulkoa kellariin jossa remelsimme keikkamme ja yllättävän suurilukuinen yleisö tykkäsi. Lähettiin sitten perjantaina het' perrään Uusi Laine -keikan jälkeen Arttelista bussilla Varkauteen (Kiitti Essel Designin Samille pysäkille Arttelista heittämisestä!) sukuloimaan.

Jottai pattiva tuolla koivessakii on.. mikä lie paarman purema ;-)


Bussimatka meni taiteilijakollegan kanssa jutellessa ja Sarjaria lukien. Orankimammaa ja Voimaprintsissaa vastassa oli mummi ja pappa, jotka avosylein vastaanottivat voimaprisenssan ja meikäaappenan.

Aamulla lähdimme katsomaan HaniVelin taloon katsomaan Varkaus Raw Challenge-kisaa, jossa katsoimme voimanoston kyykkyjen ensimmäiset nostot, käväisin prinsessan kanssa lämmittelyalueella ja takahuoneessa näyttämässä liittomme meininkiä prinsessalle, esittelin Fpo:n nuorinta jäsentä tuntemilleni nostajille, ja aikataulut katsastettuamme kävimme torilla.Torilta kirpparille ja mummolassa syönnin jälkeen kävimme kaupassa ja menimme katsomaan vielä maastanoston loppukisat. Oli se huimaa nostamisenjuhlaa! Kisoista sitten mummilaan ja ulkoilemassakin käytiin. Tännään takas Treelle nyt... flunssaa pukkaa mutta mukavata oli!!! Hyvää syksyä! t. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti