Kävijälaskuri

maanantai 29. elokuuta 2016

Viime viikon loppupuoli oli vallan tapahtumarikas ja taas mennään!

Moikka moi julkinen ja rakas päiväkirjani ja sen innokkaat lukijat! Kiitoksia että olette olemasssa. Mukava voida jakaa asioita kanssanne! Ollaanhan tekemisissä jatkossakin?! ;-)

Uusi Laineessa totista torvensoittajaa, luurankoa, vahtikoiraa ja aappenaa... aika eläimellistä sakkia ;-)

Viimeviikon loppupuolella Sarjarin uusin numero ilmestyi, numeron ilmestymisen myötä Aappenakoalitio aktivoitui rytinällä ja julisti miun, Poden, Onen yms. Tiim Aappenalaisten coopertempaisusta hulppeapalkintoisen kilpailun, perjantaina oli Uusi Lainen keikka, tuli  Tampereelta siirryttyä viikonlopuksi Varkauteen, Varkaudessa tuli käytyä nauttimassa tunnelmasta mm. torimarkkinoilla ja FPOn Varkaus Raw Challenge -kilpailuista, käytyä varkautelaisessa pihakirppiksellä, liikuttua luonnossa, blogattua taas vaihteeksi, etäkoutsattua immeisiä netitse ja opastettua mammaani kuntouttavassa liikunnassa ja jumpassa ihan livenä, reissattua takaisin Tampereelle ja järjesteltyä tavaraa varastoon tällä viikolla vietäväksi. Ja lisäksi internettilässä ilmestyi uusi Uusi Laine -video.Viikonlopun aikana ilmeni myös taas yksi surkuhupaisan tragikoominen käänne Särkänniemen Delfinarion toiminnassa ja päätin, etten yhtenä 36 v. synttärieni juhlistuksena menekään Särkänniemen päättäjäisiin ja tuli rukattua tämän viikon lauantain juhlinnan ohjelmaa uusiksi. Päätin että menen pizzalle mieluummin illan huipentumaksi Biancoon, sillä siellä on jäätävän hyvvee pizzaa!!!

Näillä tuli tännäänkin jumpattua aappenaluolassa


Tännää tullut miulle oikein paljon hyötyliikuntaa pitkin kaupunkia liikkuessa ja tavaroita kantaessa, joka on vallan mainio seikka se! On tullut tehtyä monenlaisia hommia, tehtyä Tiim Aappenan koutsin hommia sekä virtuaalisesti että livenä, liikuttua ulkona ja sisällä, jumpattua kotona ja kuntosalillakin, järkättyä asioita ja vietyä hiljattain vuakratulle varastolle voimanaisurheiluvälineitä yms. Tiim Aappenan ulkojumpat juuri tulivat helpommiksi organisoida, kuten myös tapahtumien järkkäily, kun tavaraa on nyt, ja etenkin jatkossa, yhdessä paikassa järjestyksessä eikä niin että yks onpi tual ja toinen siel ja kaik aevan levällään.

Aappena on häpi painoja nostaessaan


Kuntosaleilua tuli tänään hoidettua Ratinan urheilustadionin kuntosalissa ihan vaihtelun vuoksi, kun kerran ilmaisvuorolle pääsin niin kätevästi aikataulujen puolesta poikkeamaan. Tuli tehtyä tännään, kovien särkyjen vaivatessa, lähinnä ylläpitävää erittäin kevyttä jumppaa. Keppijumpalla liikkuvuusjumppaa, taljassa ojentajia todella pienillä painolla, tasapainoharjoitteita tasapainolaudalla ja puolapuita hyödyntäen, ja ilman painoja tehtyä kyykkyä tuli tehtyä myös. Kotona tuli tehtyä mm. haukkareita ja ojentajia käsipainoilla eri otteilla ja leuanvetoja leuanvetotangossa

.

Rullaatirullaa rullanlalaa

Peppeä ohjasin aappenaluolassa tekemään voimajumppaa oikein mukavalla HIT-meiningillä, ja Pepen jumpan jälkeen syötiin, suunniteltiin aikatauluja, ja roudattiin aappenavarastolle eka lasti tavaraa. Tarvitsee tuulettaa varastotilaa ja luututa lattiaa, kun tilassa vielä pistävä maalinkatku, mutta muuten varasto on vallan kova juttu hinta-laatusuhteeltaan. Varastolta kävelin kotio ja otin kuvituskuvia blogiin. Pian voisi mennä nukkumaan, sillä huomenna on taas kaikenlaista tehtävää ja touhuttavaa. Hyvvee yötä kaikille! T. Krisse Tuominen.

Aurinko se paistaa aina aappenaluolaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti