Kävijälaskuri

keskiviikko 24. elokuuta 2016

Hullunhauskaa Mad Pridea ja liikunnanriemua kaikille!!!!!

Miun mielestä voimailu ja voimalajiurheilu on sekä pahimmillaan että parhaimmillaan aivan hullua puuhaa ja aivan mielettömän paljon hullunhauskaa ja nk. hullujen hommaa! ;-) Mutta kuten moni muukin asia elämässä, monet vallan hyvät mielen piristäjät ja hyvällä mielin olon pitävät asiat eivät ole tekemisissä kovinkaan paljon järjen kanssa. Usein monet asiat mitkä tuntuvat hyvältä tai tuovat paremman olon ja sitä kautta hyvän mielen, eivät ole järjellä selitettävissä eikä ymmärrettävissä, vaan mielellä ja sydämellä koettavissa ja tunnettavissa.

Kyä etennii Gazozin trikoot, kengät, vyö, pipa ja toppi on riskillä komiat!


Mie oon sellainen, että jos miulla on hyvä olo, mie tykkeen lähteä kävelylle, jumpata ja tai renkoa rautaa. Mie oon sellainen, että jos oikein ketuttaa, niin siihen tehoaa myös samat lääkkeet: liikettä niveliin ja johan fiilis on parempi. Ja jos ei olekaan niin ainakin kroppa saa liikuntaa ja pysyy jummittomampana.

Gazoz vaan, aappenalla yllä Gazozia vaan ;-)


Lauantaina 3.9.2016 mie täytän 36 v (tarkalleen klo 17, btw!) ja samana päivänä hullunhauskasti ja onnekkaasti sattuu olemaan Mad Pride ja Mad Pridessa tällä kertaa ohjelmassa Tampereella ainakin kulkue, joka kokoontuu klo 15 Tullintorin aukiolla (ravintola Telakan, Klubin ja ostoskeskus Tullintorin vieressä olevalla aukiolla siis) ja lähtee kohti Laikunlavaa klo 15:30. Laikunlavalla esiintyy Nikolas Kivilinna ja tarjolla myös open mik eli vapaan sanan osuus.

Hän on selkä täällä taas :-)


Nerokkaasti päätin, että tänä vuonna juhlin synttäreitäni la 3.9., la 10.9. ja su 11.9. ja  miulla noissa kaikissa juhlinnoissa yhteisöllisyyttä ja teemoina hulluus ja liikunta. Liikuntahan on hullujen puuhaa ja kaikkihan tässä mielettömässä maailmassa hulluja ollaan! <3

Aappena melekeen söpönä


La 3.9. synttäriohjelmassani on mm. Vegekaupalla hullua shoppailua (ainakin suunniteltu että luvassa kaupalla hullunhauskoja alennuksia mm. vitamiineista ja pikkupurtavasta, näin niinkö synttärieni ja Mad Priden kunniaksi!), MAD PRIDE-kulkueeseen ja Laikunlavan ohjelmaan osallistumista  (oon ilmoittanut ihteni tällä blogilla itseni virallisesti mukaan ja ilmaissut järjestäjille halun puhua open mic-osuudessa), GAZOZ (the Crazy Comp.) SHOPissa shoppailua vallan peräti Krisse-aappenan ja muitten toverien yksityisenä hulluna shoppailuiltamana, ja Gazozilta Särkänniemeen juhlimaan menemistä.

Lemmenpyssyt -paita ja aappena söpsynä


Torstaina 8.9.  minun vetämäni Taimi ry:n Voimanostoryhmä aloittaa kokoontumisensa (te miulle alustavasti ennakkoonilmoittautuneet, varmistakaa mahdollisimman pian tulemisenne miulle!!) torstaisin klo 13-15 ja se toimii kurssiluonteisesti, ryhmässä sitoutumaan käyneitten kanssa, joulukuun loppuun. Tammikuusta alkaen alustavasti tarkoitus aloittaa uusi aloittelijoitten ryhmä ja jatkaa syventymistä voimanostoon tällä ensimmäisellä kurssilla olleitten kanssa.

Gazozin jumppavyö soppii myös voimanoston treenuamiseen


Voimanostoryhmässä käydään läpi lajin historiaa, oheisharjoitteita, lämmittelyjä, venyttelyjä, vammojen ehkäisyä, varusteita, välineitä, ruokavalioita, liikunnan riemua ja henkistä puolta. Olen saanut vierailevia luennoitsijoita puhumaan eri aiheista ja ryhmälle tuote- ja väline-esittelyitä. Olen erityisen ylpeä että monialainen ja myös urheilupsykologian päälle vahvasti ymmärtävä Marjo Tossavainen tulee puhumaan Liikun mielelläni -teemasta kurssin alkupäässä.

Palkintopytty pytyllä ollessa ja hymy leviänä!


La 10.9. vietän synttäreitäni Yliopiston alueella Pinni B-rakennuksen Taivaankansi-tilassa, jossa vietämme mm. Tiim Aappenalla ja Aappena-koalitiolla Vaffailupäiviä sekä la 10.9. että 11.9.2016. Vaffailupäivien ohjelmassa la ja su on mm. syöpöttelyä, nauramista, pienelokuvia, musiikkia, liikuntaa ja Tiim Aappenan leikkimielinen voimanostoskabailu. Paikanpäällä myös arvontaa, kirja-, lehti-, äänite- ja vaatemyyntiä.

Aappena is so sexy and cute -eh?


La 10.9. Taivaankannen Vaffailupäivät toimivat samalla myös etkoiluna Hullu Porossa vietettäville Manse Body & Fitness Show:lle, jossa ohjelmassa mm. Gazozin muotishow, ja fitness- ja bodylajien esiintymistä lavalla ja tanssiesityksiä. Su 11.9. Vaffailupäivien ohjelmassa näillä näkymin jumppaa sisällä ja ulkona, ja oikein hullunhauskalla aappenahubailu -tyylillä.

Aappna kö joku shöypainija


Johan tuossa on hulluttelua, hassuttelua, hullunhauskaa ja muuta hubailua ja habahubailua vaikka kokonaiselle syksylle ja syyskuulle, mutta tuo kaikki on miulle vasta piristysruiske ja hauskanpidon alku syyskuulle ja syyskaudelle. Pitäkee hatuista kiinni -ny mennään eikä meinata! HULLUNHAUSKAA SYKSYÄ KAIKILLE! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti