Kävijälaskuri

perjantai 26. elokuuta 2016

Kaikenlaisia positiivisia kuulumisia!

Tervehdys rakas julkinen päiväkirjablogini ja blogini jok'ikinen lukija! Mukava nähdä teitä taas! Olette oikein mukavaa sakkia ja tuotte miulle iloa elämään!!! Miulla onpi teille tuaas mukavaa kerrottavaa!


On se hilipeetä se syysjumppa!


Pitkän flunssailun jälkeen alkaa olla jo suht. koht. jees olo. Aappena alkaa muistuttaa yllättävän paljon taas ihmistä. Keskiviikkona jaksoin koutsaamisen lisäksi Peppen kanssa myös jumpata. Videoimme myös mukavaa voimanais/mies-kuntoiluamme ja miun kehittämää uutta jumppaliikettä. Noita varmaan tullaan syksyn aikana näkemään Aappenakoalition AappenaTVssä.


Eilen kävin Tampereen sarjakuvaseura ry:n puheenjohtajan ja Sarjari-lehden päätoimittajan luona noukkaisemassa Tiim Aappenan ja Aappenakoalition tänään julistamaa kilpailua varten lisää Sarjari-lehtiä. Samalla sain toki uusimmasta Sarjari #97stä tekijäkappaleeni ja edellisestä numerosta myös tekijäkappaleita lisää, kun edelliset olivat miulta menneet kaupaksi muihin kouriin.


Tiim Aappenalaisia lähtöviivalla ennen leikkimielistä cooperrepäisyn alkamista


Aiemmin netissä on kiertänyt huhu, että Tiim Aappenan heinäkuisesta Cooper-repäisystä olisi kilpailu, jossa kansa voipi voittaa kirjoja, lehtiä, levyjä yms. omakseen veikkaamalla onnekkaasti oikein juoksijoitten tuloksia. Veikkauksensa voipi nakkaista aappenakoalitio@gmail.com osoitteeseen 02.09.2016 klo 23:55 mennessä. Arvonta suoritetaan näillä näkymin la 10.09. Taivaankannella Pinni B-rakennuksessa Tampereen Yliopiston alueella Vaffailupäivien ensimmäisen päivän ohjelmassa.

Rentoa loppumetrien rypistystä


Tänään pe 26.8.  Uusi Laine -bändillä, missä ainakin toistaiseksi saan remeltää rumpalina, on keikka klo 17 Arttelissa Tampereella. Tervetuloa!!! Keikka on bändille ennätyksellisen monikappaleinen ja muutenkin meno on vallan mellevää! Hinta-laatusuhde ei ole yhtään kökömpi, sillä keikka on pääsymaksuton ja ikärajaton!

Suomen Paskin Bändi 2016 -palkintopokaali kiiltää tänään Arttelissa!!!Miulla on muuten tässä virinnyt hieman yhteistyötä erään verkkokaupan kanssa ja kiitos kaikesta jo etukäteen ja jälkikäteen vielä suuremmat tattikset!  Se on mukavaa, että erinäiset immeiset haluavat jeesiä meikäläistä urheilijana ja immeisenä! Ilman tukijoitani miulla ois paljon rankempaa ees yrittää treenata ja kisata! Suurtattis!Pandora oli todella hyvä pe 19.08. Särkänniemessä!!!!

Huomenna en ole Varkaudessa  FPOn haasteottelussa enkä muussakaan voimanostokisassa kilpailemassa,  mutta olemme Tiim Aappenan Voimaprintsessan kanssa yleisössä ihastelemassa kilpailua. Saa tulla moikkaamaan, jos tunnistatte! Kuvaamme ja videoimme tapahtumaa, joten saattaapi olla että materiaalia kisasta nähdään tässä blogissa ja tai vlogissani. Tiedä vaikka jotain päätyisi myös Aappenakoalition AappenaTVeeseen. Tai mihkä päätyykään, niin hyvää kannattaa odottaa.  

Aappena mietteliäänä psychobillypaita yllään


Mie muuten repäisen la 3.9. synttärieni kunniaksi ja vetäisen vallan nopealla tahdilla voimanoston kolme lajia peräkanaan ja teen niissä kaikissa kolme suoritusta, siirtyen suorituspaikalta toiselle kuntopiirimäisesti. Tulee olemaan mitä mainiointa! La 10.9. Vaffailupäivissä tarkoitus olla Tiim Aappenan oma leikkimielinen voimanostoskaba. Nuo käynevät harjoituksesta lokakuuhun, sillä olen hyväksytty kilpailemaan voimanostossa FPOn kisoissa Porissa.

Hattu menoks, sano aappena!


Näillä näkymin tarkoitus kilpailla myös viikkoa ennen  1.10. Helsingissä Metal Nutrition Power Expossa, mutta arvon vielä sitä että pelkässä penkkauksessa vaiko voimanostossa ja varusteilla vaiko ilman. Pianhan se pitää päättää, mutta annan syyskuun alun salitreenien päättää puolestani ;-) Mutta jokataupaksessa, juuri nyt on hyvä fiilis ja tunnelma korkealla. Hyvää syksyä kaikille ja kulkevia treenejä!!! T. Krisse Tuominen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti