Kävijälaskuri

keskiviikko 17. elokuuta 2016

Aappenahubaa ja muuta mukavata!

Tervepä terve armas päiväkirjani! Mukava olla taas samalla sivulla yhdessä! Ai, sullekin kuuluu hyvää ja säät ovat suosineet ihan viimepäiviin asti? Sepä oikein hyvä ja mukava juttu!

Päätuomari tsekkaamassa penkin ja tangon ennen kisoja ;-)


Ei elämän tarvitse olla vakavaa kurjuudessa nyhjäämistä ja negailua, vaan elämästään voi ottaa  kaiken ilon irti hyvässä seurassa. Tähän olen ainakin omalla kohdallani päätynyt. Hommat sujuu paremmin nauraen, tsempattuna, hyvässä seurassa ja hyvillä mielin kuin hampaita kiristellen nälästä, vilusta ja ketutuksesta kärsien.

AapPENAskaban ylin tuomari tsekkaa penaa


Niimpä onkin mukavaa, että ympärilleni on muotounut harrastus-, treenaus- ja kisaporukka, jolla käymme saleilla, infrapunasaunassa, kauppaloilla, treenaamassa ulkosalla, kävelylenkeillä, ja jolla myös pidetään omia leikkimielisiä cooperrepäisyjä, Aappenalympialaisia, AapPENAskaboja ja hyvässä seurassa jutustelu- ja syöpöstelyiltamia, aappenaurheilupäiviä ja -viikonloppuja.

AapPENAskaban kisapenkki ja Virallinen Tuomari


Olen kyllä käynyt moneen kertaan eri lajeissa ja treenaustyyleissä läpi äijäily-/aggre-/"hoocee"/vittuillen paremmat tulokset -meiningit läpi ja voin kyllä todeta että vaikka en ole mikään hienostelija ja en kaipaa fiiniä ympäristöä, en uusimpia laitteita, en hienoimpia vaatteita ja elämän ja treenaamisen tykkään kyllä elellä aikas simppelisti, ilman turhia krumeluureja ja tykkään kyllä kunnon rautatreeneistä, niin en kyllä kuulu heihin, jotka saisivat suorituksiinsa extrapotkua lähtökohtaisesti karjumisesta, huudosta, melskaamisesta, luitten rutinasta, verenmausta suussa tai nöyryytetyksi tulemisesta.

AaPENAskaban tuomareita yhes koos: Liisa Lassi Lurkki Luuranko ja Pena Pauliina Pinkki Aappena


Tuota sai kyllä ihan koululiikunnassa, lapsuuden ja nuoruuden treenausporukoissa ja tietyissä harrasteurheilumeiningeissä ihan tarpeekseni, että en kaipaa sitä elämääni yhtään enempää. Toki joskus haen rajusta musasta taikka vaikkapa omien kurjien kokemuksien muistelusta potkua silloin kun koen sen tarpeelliseksi, mutta mieluummin haluan kannustaa ja tula kannustetuksi ja muistaa ja muistuttaa rennosta asenteesta, levon tärkeydestä, kropan ja mielen hyvinvoinnista, elämän tasapainossa olemisen merkityksestä, hyvin syömisestä ja iloiten treenaamisesta.

Aappenaskabassa Supersankarisarjan +80 kg -painoluokan aappenamamma penaamassa Metalin nostotrikoissa, Fastin vyössä ja GAZOZin topissa ja trikoohousuissa... kourissa Harrisin siteet... Kyä lähtee!!!!


Mieluummin huolehdin ittestäni, muista ja nautin elämästä kuin teen asiat vihan, pelon ja huudon kautta. Mulle toimii paremmin rakkausta, intomielisyys, ilo ja nauru. Ja olen huomannut että ympärilleni on löytynyt samanluontoisia ihmisiä. Mukavaa kun voi harrastaa, nautiskella ja toimia hyvillä mielin.

Rauta kulkee supersankarilla!!!!


Ja kyä miulla ainakin tulokset ovat urheilussakin ylleensä parempia hyvillä mielin, iloisena ja positiivisesti kannustettuna kuin kurjissa fiiliksissä, kettuilemalla suorituksiin piiskattuna, ja vatta kippuralla stressaten. Oli muuten oikein mukavaa nautiskella hyvistä fiiliksistä ja leikkimielisesti kisailusta la 6.8. AapPENAskaboissa, jossa kisasimme Tiim Aappenan ja kutsuvierasväen voimin penkkauksessa Mie voitin +80 Supersankarien -sarjan omalla suorituksellani. Hyvä mie! Ja hyvä myö kaikki!

Syksyinen aappena :-)


Mie muuten ikkäännyn. La 3.9. klo 17 mie oon vaeltanut äiteeni kohdun ulkopuolisesti 36 vuotta. Aattelin olla vielä moninkertaisesti tuon verran elossa. Katotaan riittääkö rahkeet siihen, että heiluisin hengissä vielä 135 v:nä. Siinä miulle tavoitetta! La 3.9. muuten on myös Mad Pride, jota vietetään Tampereella. Aattelin mennä kulkueeseen. Tule Sinäkin! Hullunhauskaa syksyä! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti