Kävijälaskuri

torstai 11. elokuuta 2016

Syksyä pukkaa ja pöpöt pörrää

Hyvvee ilitoo rakas päiväkirjani! Tovi tässä taas vierähti, kun viimeksi luoksesi tulin kertoilemaan kuulumisiani, mutta sanotaanhan että ei se määrä, vaan laatu. Tosin tiedä nyt aina siitä laadustakaan miun jorinoitten kohdalla, mutta mukava joka tapauksessa tavata jälleen!
Syksy se pukkaa niin että ukkosenpauke ja sateenlätinä lotisee ja lorisee! Ei ulkona todellakaan halua kulkea seksyissä trikoissa ja topissa, vaan haluaa suojata ittensä tuulelta, sateelta ja muulta myteriltä housuilla, pitkähihaisella paidalla ja takilla. Tai ehkä joku haluaa ja tarkenee kulkemaan, mutta mie en tarkene, enkä halluu!

Lämmintä ylle salin jälkeen, lisäksi takki ja lakki ja johan kelpaa taas suunnata ulkoilmaan!

Vastahan mie ennätin vloggaamaan kesäilmoista, niistä nauttimisesta, treenaamisesta ja syömisestä kesällä ja muusta sen sellaisesta. Ja vaikka mennään vasta alle elokuun puolenvälin, ulkona pauhaa syysmyterit ja pihalle ei viitti astua, jos ei ole välttämätön pakko.Toivon, että ennen syyskuuta (tai mikä jottei syyskuussakin!) olisi vielä edes tuollaiset kelit kuin ylläolevassa videossa, jossa hyvinkin tarkeni olemaan pelkällä hihattomalla topilla. Ja kerrankin, kun olen tykännyt kesäkeleistä ja auringossa olemisesta enämpi vähempi eikä ihokaan ole järin pahasti palanut. Hieman peräti tullut kalpean orankimamman hipiään rusketustakin. Vallan harvinainen ilmiö muuten onpi se!

Aeka kalpeita ollaan yhä, mutta ei nyt vallan kalkkilaivasta karanneita ;-)


No, jos haluan ruskettaa itteeni syksyllä, miun tarttee varmaan kokeilla että kestäisikö tän punapäisen ämmändeeroksen iho solariumia edes pienissä pätkissä. Olen valmis kokeilemaan, sillä joittenkin tutkimuksien mukaan helposti palavien ihoa, auringon ja solariumin käytön välttämisen sijaan, saattaisi voida peräti hoitaa käymällä harvakseltaan solariumissa lyhyissä pätkissä!Olisihan tuo solariumi miulle vallan uusi jännittävä kokemus, kuten oli muuten hiljattain infrapunasaunakin, joka on positiiviseksi yllätyksekseni, auttanut miulla nivelsärkyihin, iho-ongelmiin ja hengitysvaikeuksiin. Ei se ihmeitä ole tehnyt, mutta on se siihen käytetyn rahan ja ajan arvoista ollut. Steel Bodylla infrapunasaunapoletti kun maksaa tällä hetkellä kaikille vaivaiset 3 e, niin 30-51 minuuttia tuolla rahalla infrapunasaunailua on ainakin miun mielestäni äärimmäisen fair deal eli reilu kauppa.

Orangutang Mama is So Cute -isn't She? Orankimamma se on niin kovin söpö -eikö ookkin? ;-9

Ollut tässä tuttavapiirissä monella pitkittynyttä flunssaa ja kuumetta ja nyt se sitten on saanut miutkin kiinni. Tänään ollut sen verran kehno olo, että ollut todella väsynyt ja veto poissa fiilis. Sateessa kastuin kuntosalille mennessä ja sieltä tullessa hieman. Salilla en kauheasti tehnyt tavalliseen nähden, kun ei ollut paras olo. Kotona sitten pärskinyt urakalla, kurkku mäsänä, nokka tukossa ja kuumetta pukkaa. Että jei! Kesäpöpöt kun tuli pitkälti joko väistettyä taikka taltutettua, niin tässäpä se syksynalku hyvin alkaa flunssan karvaisissa mutta kuumissa kourissa.

Enertsinen aappena ei niin kesäisissä tunnelmissa


No, mikäpä tässä ollessa, lötköttäessä ja pötköttäessä. Safkaa on jiääkaapissa ja pakastimessa. Peppe väsäili tännään miun kanssa prodee ja hiilarii mäyssättäväksi aappenakeittiössä että en mie tässä nälkää ole kuolemassa ja hani varmaan hakee miulle esim. marjamehua kaupasta huomenna. Eipä miulla viikonlopulle mitteen kummallista ollutkaan. Nyt sitten levätään urakalla. Johan tuossa talvi, kevät ja kesä tuli enimmäkseen rehkittyäkin, tavalla taikka toisella, kun kerran oli kaikenlaista mukavata tehtävää tarjolla ;-) Oikkeen hyvvee loppukesän loppua ja alkusyksyn alkua! T. Krisse Tuominen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti