Kävijälaskuri

perjantai 10. toukokuuta 2019

Penkkausta



Jos tämän viikon kyykkytreenit olivat lasten painoilla pelehtimistä, sillä ei o juuri nyt rahkeita muuhunkaan, niin eilen kun penkkasin jälleen, olikin ihan röllipeikon seikkailuita koko treeni. Varmistaja kirjaimellisesti veteli sikeitä vielä kun aloitin treenit. Ja sitten kun oli hereilläkin, niin nenäverenvuotonsa aiheutti vallan viihdyttävää splätteriyttä treeneihin. Taustalla pauhaa siankorinamekkalamusiikkia ja verta lentää nutulle. Tullee ihan nuoruus mieleen ku raudat oli keveitä ja mentiin oikeissa painoissa. Nyt sitten ollaan pian nelikymppisiä ja paskasa tarpomistahan tämä koko voima"urheilijuuteni" on. Ei voi kuin nauraa kaikelle tragikomiikalle. Paskaa löysäilyähän se oli tännäänkin mutta parempaankaan en pystynyt. Ee maha mtn. 




Raakana penkkipunnerrusta iliman vyötä ja sitteitä: 3*10*20 kg, 3*40 kg, 3*50kg, 3*60kg, ja 1*70 kg.
Iliman vyötä ja rannesiteillä 1*90 kg, 1*100 kg. Vyön ja rannesiteitten kanssa 2*1*110 kg. Rannesiteillä, vyöllä ja Doms-merkkisellä nk. slingshotilla: 110 kg, 120 kg. 




Ja sitten apinaa 
väsytti ja veto öli koko loppupäivän poissa. Heikoksi on mennyt abena. Voe perskuta. Pitteesköhä myyä kaikki remelit ja vehkeet ja ryhtyä vallan nunnaksi kun on nuin surkiaa...? Noh, HYVIÄ TREENEJÄ TEILLE MUILLE VAAN! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti