Kyykkäellyy tiimiläisittäin

On se kumma juttu kuinka tulloo lämmin vaikka rennosti reenaisi sen ohessa, kun valmentaa koutsittavaa. Se on tämä Suomen kesä kuitenkin meikäaabbenalle kuitenkin aika lämmin ja hikkoon kuin karhu naimapuuhisa. Mutta eipä se mitään. Pysyypä oikea tatsi tekemiseen ja tunnelma sellaisena, että tässä tehdäänkin jotain. Hyvä niin.




Mie kahtelin alkulämmöikseni valmennettavan kyykkyä, tein venytyksiä, hieman vetokumeja ränkläsin, tein ilman tankoa kyykkyjä, hieman sohvaan tukea kädellä ottaen pistoolikyykkyjä, lisää venyttelyjä ja sitten tangon kanssa tanssimaan takakyykkähumppaa. Lisää venyttelyitä ja kiipeämään painoissa ylöspäin.



Iliman vyötä, polvilämppäreitä ja siteitä kyykkäsin seuraavat raudat:  3*10-15*20 kg, 15*30 kg
12*40 kg, 8*50 kg. 5*60 kg. Polvarit jalassa ilman vyötä ja rannesiteitä kyykkäsin 3* 72,5 kg. Pidin taukoa, koutsiskelin, venyttelin, tein kylkikääntöjä, kyykkyä eri leveyksillä ilman painoja, ja vetkuttelin vastuskumeilla.



 Vyö ja polvilämmittimet käytössä ilman rannesiteitä nostin:  1*85 kg, 2*95 kg, joittenka jälkeen tein takareisille, etureisille ja lonkalle venytyksiä ja kiertäviä liikkeitä. Keskityin henkisesti tuleviin rautoihin, join ja etsin netistä viimeisiin rautoihin sopivia piisejä.



Pienen mietintä- ja vessatauon (mieluummin pissin pyttyyn kuin kyykkytelineille) jälkeen kokoilin itseäni. Tein vastuskumeilla ja pilatesliikkeillä puhtia ja hönkää kroppaan ja mieleen, pistin venäläistä blackmetalmusiikkia soimaan hiljaiselle ja tein kiireettä täyteen syvyyteen ja voimalla ylös tullen 2*105 kg.




Tämän jälkeen kävin tsekkaamassa saunan lämpöä ja tarkistelin kalenterista seuraavan päivän aikataulujani. Herättelin itteäni toimintaan ja tein aika lyhyillä palautuksilla 1*115 kg ja 1*120 kg. 115 kg nostin vanhan rokahtavan etnopitoisen jazzin tahtiin, ja 120 kg otin huolella kuunnellen Amon Amarathin Berserkeriä maltillisella volyymilla.



Kyykkyjen jälkeen loppuvenyttelyt ja ruokaa suuhun ja palauttavat hiilari- roheiinisekoitukset (Timo Shopista totta kai! [kiitoksia sponsoroinnista]), ja menin nautiskelemaan mukavan miedoista saunanlämmöistä ja otin pitkät suihkut. Tässäpä bloggailen ja kotvan päästä nukkumaan. Kauniita unia, aamuja päiviä ja makoisia treenejä! T. Krisse Tuominen.










Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas