Kävijälaskuri

sunnuntai 5. toukokuuta 2019

Lauantaina treeni kuluki vaikka oli väsy

Moikka moi vuaan kaekille!Kuulukees miun armaat kawwaiset tahmatassut ja lehtisalaatin ahnaat pupustelijat! Kuulkaas kö mie kerron, että ihan mie itte koutsimisen ohessa vallan oikiasti penekkireenasin kotisalisella. Siis, huhhuh! Ihan vallan penkkasin aikuisten oikeilla painoilla. On se hurrrrrrjan rrrrrajua! 


Hevi raikasi hieman stereoista mutta ennen kaikkea ne raikasivat ihan vuaan miun omaks naatinnoksein miun studiorumpupluuriloista ja nostelin siinä sitten LAmb of Godin ja Legion of the Damnedin raikuesssa käsiä eri asentoihin ja nuin... Lämmöt toki tein huolella kuten tehä pitteekin ja sitten työrautoina mie tein mahdollisimman räjähtävät mutta silti hallitusti rinnalle viedyt rawpenkkiraudat: 90 kg, 100 kg ja 110 kg. 


Ja sitten mie oikein hurjaksi heittäydyin ja otin nostaakseni vallan huiman huikeat 115 kg, jossa puhteessa onnistuin sitten sössimään erinäisiä asioita jotka oli hyvä huomata nyt, eikä vastajoissain kisoissa... mutta tulihan se sekin hyvin kevyesti avustettuna ylöskin.Pientä aristelua havaittavissa, kun ollut tuuuuurhan pitkä tauko aikuisten oikeista raudoista... haparoivaa ja heikkoa on tämä nyt.. 
Orankimammalla ny vuaan on tämmöttinen kauhian heikko, herkkä ja hauras. Sellaista se nyt vain joskus on. Eeeeeee maha mtn. Jos vaikka tästä taso taas nousisi niin kehtaisi kuhtua itteään ees penkkiaappenaksi, suaatika sitten vallan woemanostajaksi. Mutta kyllä tää tästä taas iloksi muuttunee. Hyvät treenit kaikille! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti