Kävijälaskuri

lauantai 25. toukokuuta 2019

Maastavetää hän

Tänään niin mukava lämmin ja sateinen päivä, että sulkeuduimme kolmistaan apinaluolaan nautiskelemaan maastavetelemisestä. Se mukavaa puuhaa on. Yksin, kaksin ja kolmen kimppanakin. Nousee raudat mukavammin kun on vähän tiimistä tukea eikä yksin vaan ähellä suolj pitkällä puhisten.
Tänään mavetin. ei perse revenny enempää. Siis gluteus maximus, joka revähtänyt ja revennyt elon aikana kyä erinäisistä syistä. Koutsin myös mavettamiseni ohella mavea kahdelle koutsittavalleni. Ei mennyt hermot. Nauramaan repesimme muutaman kerran. Oli siis onnistuneet treenit. Nam! 

Hiki tuli treenatessa. On se kumma juttu näillä keleillä. Kuvat mitä ohessa, on otettu treenin loppupuolella. On se nättiä kö aikuinen immeinen on hikinen. 

Omat treenit meni suurinpiirtein näin: yhden käden kulmasoutua pelkällä tangolla vuoropuolin, sjmv ja mave pelekällä tangolla, kalvosinkiertoa, 
pikavenyttelyitä, ja sitten 3-5 toistomäärillä 30 kg, 40 kg, 50 kg,  65 kg, 2-3 toistomäärillä 75 kg, 85 kg, 100 kg, ykkösinä 105 kg, 110 kg, 115 kg, ja 122,5 kg.
Ihan nk. pikkuskidien painojahan nuo ovat, mutta on sentään enemmän kuin viimeksi. Eli pakara alkaa kestää, lonkassakin jonkinlainen pito ja takareisikään
ei varsinaisesti kinnaa. Apuliikkeinä alavinopenkkausta fussball -tangolla eli ojentajatangolla lämmöksi pelkällä tangolla ja sen jälkeen 3 krt keskipitkää sarjaa vitosen kilot päissä.
Yhden sarjoista tein tangon paksuista päistä ottaen eli käytännössä fatbar-nostona. Penkkitouhun jälkeen EZ-tangolla 4*12 vitosen levyt tangon päissä.
Tämän jälkeen jalanojennuksia vastuskumi vastuksena istualtaan. Oli mukava nautinnollinen treeni ja treeniseura ja koutsittavat aivan parhaista parraimmat.

Erittäin mainioita treenejä teillekin toivottaen, Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti