Penkkipunnerrusta punnaa hän maanantain ratoksi ja iloksi


Moikka moi kaikki mukavat mupetit, mukelot, mokelot ja mörköt, jotka blogiani luette! Ja erittäin hyvää Suomen maailmanmestaruutta 1995, 2011 ja 2019! Hyvä myö suomalaiset, meillä se voima jyllää! Ja onnea jellonat, oikein paljon onnea!!!!



Eilen todellakin oli hyvin jännittävä jääkiekon maailmanmestaruusmatsi Suomi-Kanada ja niinhän siinä kävi että kolme kruunua könittänyt ja karhunkin takaapäin paukutellut Leijonat se otti raapas  vielä oikein innolla ja huolella Kanadanhirveäkin niin, että papanaluukku vain paukkui ja soi! Hienoa, kertakaikkiaan hienoa! SUURET ONNITTELUT Suomen Leijonille! Olen ylpeä teistä!



Yöllä kohtuullisen moni juhli maailmanmestaruutta sateisesta ja viileähköstä kelistä huolimatta. Tietenkin juhlijoita mökäsi meidän apinaluolan ulkopuolellakin oikein urakalla, joten nukahdin vasta joskus kolmen pintaan aamuyöstä. Heräsin joskus ööö puoli yhden aikaan. Aloin heräillä joskus puoli kahden aikaan. "Aamu"palat pureskeltuani, pyykkihommia yms touhuttuani, aloitin klo 16 treenaamaan penkkipunnerrusta.




Vaikka ei erityisen hyvin nukuttu yö oli takana ja maailmanmestaruushuuma hämmensi päässä vieläkin, sain Leijonien voitosta sen verran voimaa, että vääntäydyin penkkipunnerruspenkilleni ja aloitin treenaamaan.




Treenini meni suurin piirtein näin: lämpöjä 20 kg voimanostotangolla penkkipunnertaen 1*15, vastuskumeilla rintaa, ojentajia, lonkkaa, lantiota, nopeita venytyksiä taka- ja etureisille, 20 kg voimanostotangolla etunojassa soutua, pystypunnerrusta 20 kg voimanostotangolla ja samalla tangolla 2*12 penkkipunnerrusta. Penkkipunnerrusta 10*30 kg, 8*40, 6*50 kg, 5*60 kg, 2*70 kg, 1* 80 kg, 90 kg, 100 kg ja 110 kg.



Nuo em. hommelit tein ilman vyötä, ilman rannesiteitä, ilman kenkiä, ilman sukkia, enimmäkseen pelkkä t-paita yllä ja huimimmillaan siis peräti Legion of the Damned-yhtyeen Slaves of the Shadow Realm  (2019)-albumin t-paita ja ko. albumin speacial boxin mukana tullut bändipipo ylläni. Voidaan siis sanoa, että jos nosto ei nyt kaiken aikaa edustanut klassista voimanostoa ja klassista penkkipunnerrusta, oli se takuulla erittäin raw ja takuulla raakanostoa.



Tämän päiväistä reenisessiota raaemmaksi päästäkseen pitäisi nostaa täysin alasti. Tuotakin välillä tulee tehtyä, mutta tänään oli siihen aivan liian kylmä. Koko reenin ajan kuitenkin nostin maksimissaan t-paita, pipa ja fanilahjaksi saamani pinkit hotpantsit jalassa. Erittäin raw, totaalisen raakaa puuhaa! Räyh!



Koska miulla tänä vuonna tulossa varustenostokisaakin, niin sitä ajatellen treenin lopuksi, 110 kg raakanoston jälkeen, ihan extraksi pistin Paja Gymiläisten valmistaman DOMS-merkkisen nk. slingshotin ylleni ja nostin 110 kglla normaalityyliin alasmenolla ja mahdollisimman räjähtävällä nousulla kera pienen paussin allaalla. 110 kglla nostin em. tyylillä erittäin lyhyillä palautuksilla 2*2 ja 1*1. Laitoin raakanostoakin ajatellen slinkkarin tavalla jolla se jeeesii kaikkein vähiten ja joka on jokseenkin raakanosto, aivan pienen pienen minimaalisella jeesillä. Täten ritsailukin on täysin rawpenkkausta hyödyttävää.



Lopuksi venyttelyitä, vastuskumijumppaa ja chillailua. Tällä kertaa muuten treenit tuli ryyditettyä hiljaisuuden lisäksi R.L. Burnsiden vanhoilla livetallenteilla, joissa meno on erittäin blues ja rock. Letkeää, rentoa, humoristista, ja silti jotenkin vallan jalan vipattamaan saavaa, kera pienen vaaran ja uhan tunteen. Erittäin rock, ja peräti punk, siis. Lisäksi luukuttelin myös niinkin rujoa ja rajua settiä kuin ragtimea ja bluesgrassia.



Jotkut tykkäävät luukuttaa hirveästi mörköheviä treeniensa reippauttamiseksi, mutta mie aika usein soitan painotreenaamisen taustalle suht. hiljaisella progea, jazzia, bluesia, yms. Ja heviosastostakin sitä progempaa, jazzimpaa, kansanmusiikimpaa ja melodista osastoa pelkän naulan seinään hakkaamisen ja rälläköinnin mieleen tuovan jytäjyräyksen sijaan.



Mutta eniwei. Hyvä viikonalku, kun sunnuntaina loppuillasta Suomi voitti maailmanmestaruuden, varmistui Europarlamenttivaalien äänet (oma ehdokas meni läpi!), sain kaikesta juhlamelusta huolimati nukuttua ihan jees, ja treenit eivät menneet ihan maton alle. Ihan ookoo vammaiselle, kuntoutuksessa olevalle neuroerikoiselle naisvoimanostajalle. Kyllä se tästä se nousu alkaa. Vihdoin.



Erittäin hyvää viikonalkua teillekin, onnittelut tuoreille ja vanhoille europarlamentikoille (plus eduskuntalaisille), ja toooodella hienot juhlat ja juhlaonnittelut Leijonille, Mörkölle, ja ihan kaikille! Jee jee, rock rock! Kyä lähtee ja kelpaa! T. Krisse Tuominen, naisvoimanostaja ja omanlaisensa taiteilija, muusikko, kirjailija, jokapaikanhöylä, blogisti, ja höpsisti.





Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas