Rokkireenua, sosialisoitumista ja penkkitreeniä

Rock rock non stop, motherfuckers!




Tänään oli aikas pitkä päivä ja ilta. Ensin tuli kamu kylään ja ku hää lähti, niin tuli No Stones UnTurnedin Marju kyllään ja reenattiin rokkia hänen kanssaan.
Sitten tuli Tiim Aappenan Minna treenille. Haniseni treenaili Minnan kanssa yhdessä ja erikseen. Ja koutsiskelin kumpaakin. Ohessa mie tein penkkilämpöö
ja Marju oli varmistajana. 




EZ-mutka-tangolla kymppei muutama rinnalle rauhallisesti ja räjähtävä ylöstulo. Ja ez-tanko siten päin että nostomatka tavan tankoa hieman syvempi alasmenossa. Ez-tangolla 5*20 kg, 5*30 kg, 2*5*40 kg. Koutsiskelin siinä lisää. Vaihdoin tangon ja 55 kglla voimanostotangolla tein vitosen. 3*65 kg, 3*75, 2*90 kg, 1*100 kg. Minna jeesi miulle penkkinutun ja vyön, Jouna katsoi nostolinjaa, Marju kevensi irroitusvaiheessa (kuten nutun kanssa järkevää on) ja nostin 1*120 kg. Vyö ja rannesiteet puis,Minna jatkoi treenejään ja Jouna toi vettä, Marju laittoi miulle 135 kg, pidin taukoa. Laiteltiin nuttua taas paikoilleen, vyö ja rannesitteet ja 1*135 kg erittäin räjähtävästi. Hyvin tuli vaikka meinas toiseen räkkitappiin jumiutua, mutta siitäkin huolimatta loppuun asti tehty. Vyö pois, rannesiteet pois ja hengityksen tasaamista, lepiä ja Jouna ja Marju laittoivat
tankoon 155 kg ja Minna jatkoi treeniään jota koutsin. Sitten nuttu kohdilleen, Marju kevensi räkistä irrotuksessa ja Jouna ja Minna varmisti ja Jouna piti tiukkaa jöötä nostolinjasta.
150 kg tuli räjähtäen ylös, hieman tappeihin napsahti mutta loppuun asti sekin tuli tehtyä.



Todettakoon sekin, että  mie perkule bodasin tännään koska siinä 155 kg penkkipaidalla tehdyssä nostossa unohtui kunnollinen käsien loppulevitys vallan ja kaariki unohtu lahnaksi niin oli nosto ihan ojentaja- tissiliha- -penkkausta se.  Eli bodaripenkkausta siis.



Penkkauksen jälkeen keskityin koutsimaan Minnan ja Jounan mavetusta. Tein myös jonnin verran lönkyttelyä esim. 2*5 70 kglla mavea. Ja vastuskumilla jumppailin. Minna lopussa teki erittäin rawna DOMS-slinkkarilla penkkausta ja mie hänelle keventelin ja varmistelin. Kuuteenkymppin asti teki. Treenien jälkeen venytellyt ja chillaillut. 
Tällä kertaa enimmäkseen ei ollut musiikki soimassa. Ja kun oli niin mentiin ragtimemusiikilla ja eteerisella popilla.  Kivat tiimi- ja yhteistreenit oli. Erittäin kivat. Todella hyviä treenejä teillekin! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas