Risteily Pyhäjärvellä ja kyykkyjumppaa ja -koutsinkia

Eilen olj oikein mainio päivä kaikin puolin.  Niin on muuten tännäänkin. Nam.



Olotiin Hopealinjojen parin tunnin Pyhäjärven risteilyllä oikein hyvällä riemuisalla porukalla. Oli oikein mukavaa ja hauskaa ja maisemat nättejä. Sitten myö käytiin hanin kanssa kauppaloilla Ratinassa ja Swamp Musicissa. Ruoka- ja levy- -sellaisilla. Ostin ruokaa varastoon ja musiikkia heti käytettäväksi. Koska olen uuten mussiikin aalonharjalla, levyhyllyyni kaupasta ostetuksi tulivat Monster Magnentin vuoden 1993 julkaisu Super Judge ja Mastodonin peräti 2006 vuoden "uutuus" Blood Mountain. Niillä ja Lamb of Godin As Palaces Burn levyillä ryyditin sitten omaa ja muitten treenaamista.



Aappenain luolasa  tulikin tehtyä levymusiikin tahdissa (kuulokkeet korvillain) kyykkylämmittelyt ja kun treenattava saapui paikalla, aloin kyykkäämään samalla kun koutsin valmennettavaa. Kyykkykoutsimista oli kiva tehdä kun treenajalla asenne kohdallaan. Treenittävä meni 75 kg asti, kuten ohjelmassa olikin. 



Oma treeni ennen treenattavan tuloa: 3* 10-15*20 kg, 3*30 kg, 3*40 kg, 30*50 kg, 3*65 kg 72,5 kg asti. Oma treeni treenauttamisen ohessa:  muistaakseni tyyliin 5*30 kg, 4*40 kg, 3*3*50 kg, 3*52,5 kg, 3*60 kg, 3*70 kg, 3*75 kg, 3*85, 3*95 kg, 2*105 kg. 75 kgsta eteenpäin löysillä MyProteinin harjoitussiteillä ja vyöllä. Sitä ennen ilman siteitä ja vyötä. Alkaa kroppa pikkuhiljaa parantua siis taas, ja kestää muutakin kuin Mummo Ankan seikkailujen katsomista viteoilta.




Etukyykkyä teimme lopuksi yhdessä vuorotellen. Zacher-etukyykkyä. Tietennii. Se mainiota puuhaa önn. Johan tuossa kuntoutujana päässyt taas melkein reenirautojen lähelle.
 Ei siis äärelle, mutta lukemat sellaisia että eivät kauhean kaukana normaalitreenuraudoistani ole. Se on kivaa, kun alkaa kuntoutua jo vihdoin esim. pakaralihakset revähdyksien jälkeen. Se kivaa önn. Koutsimisen jäläkeen olen chillaillut. Tehnyt ruokaa. Syönyt. Kuunnellut musiikkia ja somettanut. Kivaa on siis ollut. Jei!  Ja nyt yllättävän pirtsakkana torstaita viettellen kuunnellen lisää Monster Magnetia ja Mastodonia, ja syön ite tekemääni makaruunivelliwä. Se nannaa önn.
Hyvät treenit kaikille ja nättivä kesää! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas