Maasta se heikko ja hauraskin ponnistaa

Moikka moi kaikki mukavat immeiset, elläemet ja immeiselläemet!




On se kuulkaas vallan aivan kauhiaa kun tulloo reenatesa hiki.  Tänään meinaan tuli. Tulj koutsimisen ohella reenattua ihan vallan omaakin mavea. Reenattavalla kuluki ja nättiä oli nostot enimmäkseen. Itellä olj aikalailla sitä mitä se nyt on, kun on joutunut pitämään vähänkään raskaita muistuttavista treeneistä taukoa pitkään. Lonkka alakaa olla aikas jees, mutta pakaran kanssa jouttuu olemmaan aekalaella varovainen. Mutta aika suht normaalia treeniä isommilla palautuksilla kestää penkissä, jonkinlaista lasten humppaa kyykyssä ja mavessa jotain vaivaisen surkeaa pikkupainoilla nötkyttelyä kuten tännään...




Lämmittelyksi teimme kulmasoutua t-bar-row-pohjalta lastia lisäten. Alataljasoutua vastuskummilla tehden. Venyttelyitä. Tyhjällä tangolla lämmön tekoa. Sitten vuaan kappeella jalka-asennolla 3*5*40 kg, 5*50 kg, 4*60 kg, 5*70 kg, 5*80 kg, 4*90 kg, 5*102,5 kg, 5*112,5 kg, 3*4-5*102,5 kg. Maven jälkeen sitten treenilviilentelynä (vrt. lämmittely), pohjeliikettä varpaillenousuna levypainot käsissä, jalkojen suoristuksia vastuskumeilla, vinopenkkausta pelekällä tangolla, hauista ja ojentajia ez-tangolla, venyttelyitä ja muuta kivaa. Aiemmin ois ollut ihan surkiaa pelleilyä tuo. Nyt oli kova sana, että pystyi edes tuon tekemään. Sellaista se on, kun oli damageputkea niin ei sitä nyt ihan nollasta sataan voi suoraan lähteä reenaamaan.



Kivat treenit kuitenkin oli. Hauskaa olj ja naurettiin vaikka vakavissaan tehtiinkin. Koutsittavalla tosiaannii kuluki mave ja nättiäkin olj. Itellä se nyt tosiaan oli mitä oli. Pitkä matka ja kova työ tehtävänä, että tästä nyt mihinkään kisoihin pystyy lähtemään. Mutta ilolla teen jälleen tätä matkaa. HYVIÄ TREENEJÄ! T. KRISSE TUOMINEN.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas