Kävijälaskuri

maanantai 19. lokakuuta 2015

Haastattelussa Susu aka Suvi-Tuuli

Suvi-Tuuli eli ihan Susu vuaan näin tuttavien kesken on vallan pulppuavan kirpsakan pirtsakka ja sähäkkä tappaus Suomenmuaan Itäisestä osasta. Siellä hää häärää, touhuaa ja liikkuu myös. Koska halluun esitellä monenmoisia immeisiä blogissani, onnpi Susukin mukana, sillä hän on vallan monipuolinen, monikasvoinen ja meneväinen ihminen. Olkeepa hyvät, tässäpä teille Susu kaikessa räsikyvyydessään!!! <3


Kekä ja mittee  sie oikkeen out?

Mie oon Susu eli Suvi-Tuuli. Ikinuori ja vähän vanha freelanceri/puutarhatonttuilija/punkkiartisti/runoilija/bloggari/ja/tai/hepsteri.Mistäs sie oikein out kotoisin  ja missäs sie majjailet nykyään?

Ka oon Kittteeläinen alkujani. Joensuun keskussairaalassa jeesuksen armon vuonna 84 syntynyt ja täällä Pohjois-Karjalan pyllyreiässä edelleen vaikutan. Välillä tuli asuttua Turuus ja Tampereella mutta tänne sitä sitten ajautui.

Mitä sie teet ellääkses ja huvikses?

Olen perustamassa yritystä joka tekee puutarhatonttuja. Ihan oikeesti.

Mitä innoittajia Sinulla oli nuorena? Ketkä innoittajiasi ovat nyt?

Skidinä ihailin pientä merenneitoa. Sitten kasvoin ja tajusin että se eukko on ihan luuseri, juosta nyt miehen perässä tolla tavalla. Aikuisiällä olen opetellut pitämään itseäni innoittajanani, koska jos ei itteesä rakasta niin kuinkas sitten.

Millä kuntoiluaiheisilla sivustoilla, foorumeilla, blogeissa, Facebook- yms. somesivustoilla sie käyt joko hankkimassa tietoa tai sosialisoitumassa?

Olen epäsäännöllisesti lukenut joitain fitnes-blogeja, niin kuin sen salkkaritytön mikäsenniminytoli blogia. Sillä on muiskeita ruokakuvia. Ehkä minnuu kiinnostaa eniten laihtumista käsittelevät portaalit koska itse yritän keventyä kesäksi 2029.Millaista kuntoilua, liikuntaa, vitnessii, bodausta, kylsietiiätmitämietarkoetan, Sie harrastat?

Voi kun voisin sanoa harrastavani. Jos valehtelen vähän niin nostelen punttiloita, teen jotain pylly- ja alapääliikkeitä ja naamanvääntelyitä töllötintä katsoessa. Valehtelen koska en katso pahemmin tv:tä.

Ainiin ja käyn lenkillä koira-Huttusen kanssa. Se on yhtä laiskan pulskee kuin minäkin, mutta kyllä me korttelin ympäri juostaan puuskuttamatta.

Milloin ja miten tutustuit kuntoilemisen muaailmaan?

Varmaan silloin kun sille tuli tarvetta, eli tuossa parisen vuotta sitten kun paino nousi erinäisistä syistä. Mutten edelleenkään voi sanoa _harrastavani_ kyseistä aktiviteettia.

Kuinka pitkään olet kuntoillut, harrastanut liikuntaa, tjsp?

Jos ei koulun pakkoliikuntaa oteta lukuun, niin tanssia harrastin nuoruudessa.

Mikä on parasta kuntoilemisessa? Ja mitkä ikävimmät puolet?

Kyl se on se fiilis mikä siitä tulloo. Ikävimpänä hikihaju.

Onko sinulla tullut jotain vammoja tahi havereita kuntoilemisesta?

Tanssiessa meni polven nivelside.

Mikä oli mukavinta koululiikunnassa ja mikä kamalinta? Onko millaisia hyviä tai huonoja kokemuksia plus muistoja koululiikunnasta? Kannustiko koululiikunta vaiko ennemminkin jarrutti sinua ja sinun kehitystäsi liikkujana, kuntoilijana ja bodarina?

No nyt päästiin asiaan eli tilitykseen: Hiihtokisat, huutojaot, kaikenlainen kilpailuttaminen ja opettajan ei-niin-kannustava asenne oli niin pers…stä. Se tappoi halun liikkua vapaa-ajalla. Eli vastauksena kymysykseen joo jarrutti ja kovasti.

Millaisia välineitä käytät treenatessa (kengät, vaatteet, apuvälineet, applikaatiot..)?

Kolmen kilon puntit, kuminauha, dyykatut juoksupöksyt ja tissejä tukeva treenitoppi. Siinäpä ne.

Käytätkö jotain lisäravinteita ja miten koet hyötyneesi niitten käytöstä?

Syön heraprotskua puuron ja smoothien seassa, lasketaanko se?

Miten suhtaudut doupingiin? Oletko koskaan itse harkinnut käyttäväsi?

No tod oon eikun. Eihän se kiva juttu oo kun pipeli surkastuu ja on huono urheilumeininki tommonen että vetää jotain mömmölöitä.

Millainen on päihdehistoriasi? Oletko ollut doku ja tai streittari? Polttanut kuin korsteeni? Millainen nykyhetken tilanne: mäneekö alkoholia, piristeitä (kahvi, pwo, laittomat piristeet), humehia, röökiä missä määrin?

Alkoa menee kai ihan normaalisti (mikä on normaalia..?) Toki aina voisi olla juomattakin mutta kalija on niin hyvää välillä.  Se vaan tahtoo asettua mulla tonne mahamakkaroihin. Kahvia aamuisin. Röökiin on on/off-suhde. Laittomia päihteitä en käytä. Mikä on mielestäsi ollut tehokkain /  sinulle soveltuvin  ruokavalio/dietti  ja mikä taasen tehottomin ja tai typerin?

Ehdottomasti tiukka ketogeeninen ruokavalio on ollut paras. Typerintä oli vlcd-dieetti, jossa vedin napaani pussiruokia yök.

Suosikkiruokasi? Ja millainen ylipäätään on tällä hetkellä siun ruokavaliosi?

Vähähiilarinen kesäkurpitsakiusaus. Ja kaikki missä on juustoa. Juusto. Juusto on hyvvää. Yritän syödä protskupitoisesti, turvottaa vähemmän.

Mikä on siun kaikkein aikain suosikkisi lisäravinteista, vitamiineista, proteiinipatukkaloesta, jne.? 
Mikä on ollut sitten vastaavasti shiteintä shittiä eli paskinta pasketta? 8-)

Valkosuklaaproteiinipatukka, oisko Rainbow-merkkinen. Pasketta en oo syöny.

Mitkä on siun suosikkiliikkeitäsi, liikesarjojasi? Eli omat feivoritmuuvsit rautaa renkoessa tahi jumpatessa? Tai vaikka suosikkireittisi pyöräillä, lenkkeillä, jne.?

Silleen et oon kylelläni ja nostelen urpon näkösenä ketaraa sivulle ja etteen.

Millaista musiikkia kuuntelet treenatessasi/liikkuessasi vai kuunteletko treenatessa mitään kuin veren huminaa korvissa? ;) Millaista musiikkia kuuntele ylipäätään?

Oonko tylsä jos sanon että kaikki käyp. Tällä hetkellä suosikkimusakkia on 70-80-lukujen punk ja uusi aalto sekä saksalainen neue deutsche welle. Ja ikilemppari Mr Bungle tietty.

Lempivärisi? Lempivaatteesi? Lempparikirjasi?

Väreistä kirsikan punainen ja syvänmeren turkoosi.  Lempikledjui on kaikki mekkoset, erityisesti pallo ja pilkkukuvioiset. Kirjoista Steinbeckin ja Prachettin tuotanto, sekä Roald Dahlin Iso kiltti Jätti.

Millainen musiikki ei kolahda siulle sitten ollenkaan vaan vertautuu miellyttävyydessään katujyrän jytinään?

Sellanen turhan jyskyttävä naisten alistamiseen keskittyvä Rap-musiikki.

Millaisia elokuvia katsot?

Katson hyviä elokuvia. Hehe. Viimeisimpänä katsoin Visit –nimisen kauhufilmin, se oli ok.

Suosikkielokuviasi?

Kaikki missä on Bill Murray. Vaihtuvassa top-kolmessa on Virgin Suicides, Eternal Sunshine of the Spottles Mind ja Royal Tenembaums.

Oletko nähnyt koskaan Jane Fondan aerobicci-videon?

Mie oon omistanut sen. Löysin kierrätyskeskukselta ihan muoveissa olevana kyseisen maailmankaikkeuden upeimman teoksen ja taisin myydä eteenpäin nöf.

Oletko koskaan esiintynyt tai halunnut esiintyä elokuvassa, musiikkivideossa tai muussa audiovisuaalisessa teoksessa?

Olen esiintynyt. Enemmän ja vähemmän.

Jos olisit itse elokuva, millainen elokuva olisit?

Tragikomedia jossa luuseri saa prinssinsä ja puolet valtakunnasta.

Jos olisit jumppavideo, millainen meininki siinä olisi?


https://www.youtube.com/watch?v=9NHVLjFF9x4

Jos sinusta tehtäisiin nukke, patsas tai lelu, millainen se olisi ja mitä mahdollisia toimintoja siinä olisi?

Varmaan sellanen actionfiguuri joka heiluttelis nyrkkejä ja sylkis tulta suustaan.

Mikä on siun elämäsi paras muisto?

Ny on paha. En osaa sanoa. Uusin paras muisto liittyy nykyiseen haniin J

Entäpä se kaikista pahin?

Taas paha. Jos en  nyt avaudu siitä ihan pahimmasta vaan sanon että se kun penskana eksyin Punkaharjun Kesämaahan. Se paikka on saatanasta ja pitäisi sulkea!

Millainen henkilö saa Sinut hyrräämään eli onko jotakin kumppani-ihannetta tai vastaavasti jotain mikä on totaalisen nou nou -juttu joka tekee mielestäsi henkilöstä täysin epäkiinnostavan?

Sellainen yksi henkilö :P Epäkiinnostavaa on ehdottamasti rasistisuus, huumorintajuttomuus ja tietynlainen junttius.

Tulevaisuuden suunnitelmasi? Missä teikäläinen on viiden, kymmenen ja viidenkymmenen vuoden päästä  ja mitä ja missä hän häärää?

Viiden vuoden päästä olen maan johtava tonttuilija. Kymmenen vuoden päästä haluaisin asua Oaklandissa Usassa. Tää on ollut mulla haaveena jostain syystä jo monta vuotta, mutta tuskin toteutuu kun on kaikki kesken täällä kotomaassa.  Viidenkymmenen vuoden päästä oon ihan hiton onnellinen jos oon hengissä enää!

Mitä sanoisit sellaiselle, joka pohtii aloittaako kuntoilemisen vaiko ei?
Sanoisin että aloita vaan mutta ota iisisti eläkä reväytä paikkoja.

Mitä tai millaisia lisäravinteita suosittelisit vasta-alkajalle ja miksi?
Syökää kanaa. Eikun syökää kaikkea vihreää. Järkevällä ruokavaliolla lisäravinteita ei tartte.

Ja lopuksi, terveisiä Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogin lukijoille tahi vlogin katsojille?Olkaa pupuset rauhassa läskejä, urpoja ja abinoita. Ja lukekaa ja katselkaa jatkossakin näitä Krissen hulluja juttuloita, ne on hyvvii. Puspus.

Läski Urpo Apina kiittää, niiaa ja kumartaa ja yhtyy Susun mitä mainioimpaan loppukaneettiin!!! <3  JUURIKIN NÄIN!!! OLLAAN SELLASII KU OLLAAN JA KREISEILLÄÄN BEIBET; KREISEILLÄÄN! ;-)


 HUBAHABA HABAHUBA!!!! ;-) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti