Kävijälaskuri

perjantai 30. lokakuuta 2015

Musiikkihaasteen 5. pvä seitsemästä

Muutama päevä sitten Blogistanikin tuttu Susu se haastoi miut seittemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja tässä omanlaiseni viidennen päevän blogautus!


Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogissa pittee tietenkin  nimenmukaisesti näkyä bloggausten teemoissa jotennii blogin teemat, linkitän siis jo viidennen kerran musiikkivideosettiä missä myös kuntoilu, bodailu yms. näkkyypi ja kuuluupi kuvassa.Tällä kertaa blogini hehkutuksesta osalliseksi pääsee ite vanha lihaspullistelijoitten isä, äiti ja kumminkaima eli ihan ite DÄNZIGGI tai kuten itteensä nimellä DANZIG kutsuu!!!

Meinaan, jos Danzig ei kuulu musiikkinsa, kroppansa ja pamppailevien lihastensa pullisteluineen meikäläisen hehkutettavaksi blogiini, niin kuka sitten muka?! ;-) Tyyppi on kuitennii jaksanut vuosikymmenestä toiseen vetää hurjaa lavashow:ta ja olla videoissa kuin mikäkin muskelimasa, mitä siis hän tietenkin myös on. Meinaan, että näytä mulle joku muu tunnettu laulaja, joka on yhtä tunnettu sekä lihaksistaan ja nitteen pullisteluistaan että mittavasta musiikillisesta historiastaan, niin mie näytän sata tusinasta, jotka ei oo mitään Danzigin rinnalla!! 8-)
On sillä vaan habaa, on sillä -on on On ON!!!!!

Oli sitten syksy, talvi taikka kesä ja oli sitten valoisaa taikka synkkää, niin Danzig se jaksaa aina videoillaan ja keikoillaan pullistaa habulia, niin että heikompaa huippaa -wau! ;)Ja ei paljon iän paino Danzigin meinoa paina, vaan tyyppi sen kun painaa raskasta musiikkiaan aina vain rujommalla meiningillä! Noi videot on aina vain karumpia! Vallan rock onpi se! ;)
Hyviä Halloween-kekreilyjä, salilla raudanrenkomisia ja DANZIGin kuuntelua kaikille teille mussukoille!

Yours truly,

Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, bloggari, vloggari ja muusikko itekin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti