Kävijälaskuri

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Musiikkihaasteen 3. pvä seitsemästä


Miun blogistakin tuttu muusikkotaiteilija-himaliikkuja Susu se haastoi minut seitsemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja tässä omanlaiseni kolmannen päivän blogautus!


Blogistanikin tuttu Susu se todellakin sitten otti ja haastaa päräytti minut linkittämmään seittemän päevvee mussiikkia ja väh. 1 piisi per päevä. Tässäpä sitten suaatte haasteen kunniaksi ihastella ja vihastella linkkivalintojani jo kolomatta päevvee! ;-)

Koska Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogi ei ole muoti- taikka musablogi, niin minnuu ei kyl kiinnosta olleninkaa laettoo ihan vuaan mussiikkia mussiikin vuoksi, vuaan mie halluun laettee miun blogiin mussiikkii, joka liittyyppi tavalla taekka toesella sporttilaiffiin, botimeininkiin, vitnessiin taikka vätnessiin ;) Tässäpä siis jo kolomatta kertoo miun blogissa musalinkkailuna suomalaista mussiikkia videoloetten muodossa, jotka liittyvät badieloon.

Tällä kertaa vuorossa onpi erittäin oikeutetusti suomalainen bodybuildingia ja muuta sporttailua plus mussiikkia harjoittava Musta Barbaari.Eikö linkki näjy, eläpä kuule hättäile, paenapa tästä! ;)

Jos et ole kahtonunna Salil eka, salil vika -musiikkivideota, on korkea aika tehdä se. Kommeeta räppäystä ja pullistelevia lihaksia. Kommeeta siis kaikinpuolin.

Stadin revityin laku on tehnyt myös toisen erittäin oivaltavan ja hauskan piisin kera vallan hillittömän musavideon. Suosittelen kuuntelemaan ja katsomaan tämänkin.


OU JEE! Klikkaa linkkiä, jos upotettu video ei ruudulle näjy! ;)

Ja hyvinpä tuo homma tuntuu villiinnyttävän kotiruutujen lisäksi yleissöö ihan livetapahtumissakin, kuten videosta näkkyy! ;)


Tässäpä linkki, jos upotus ei wörki!

Olennainen varmaankin välittyi kolmellakin videolla ja lissää jokkaenen löytyy vaikkapa käyttämässä mitä tahansa hakukonetta.

Hyviä badi- ja räpäytyshetkiä kaikille!

Yours truly,

Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, bloggari, vloggari ja muusikko itekin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti