Kävijälaskuri

tiistai 27. lokakuuta 2015

Musiikkihaasteen 1. pvä seitsemästä

Minut on haastettu seitsemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja vastaan siihen omalla tyylilläni!


Blogistanikin tuttu Susu se otti ja haastoi minut linkittämmään seittemän päevvee mussiikkia ja väh. 1 piisi per päevä. Suaatte sitten haasteen kunniaksi ihastella ja vihastella linkkivalintojani ;-)

Koska kyseessä Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogi, en koe että olisi kovin rakentavaa linkata musiikkia, joka ei mitenkään liity blogini teemoihin. Koska syksy kaipaa iloa, riemua, hauskuutta, leikkimielisyyttä, kunnon roketirollia, hikisiä kuumia vartaloita ja yhteissuihkusessioita, romantiikkaa ja rakkautta, on erittäin looginen aloituskappale LEMMENPYSSYT -yhtyeen Tähtäimeen.

Eikö upotettu juutuubivideo näjy? Klikkaapa tätä linkkiä tästä.

Video kuvattu Pauli Hokkasen omin kätösin suurelta osin Tampereen kauniilla Pyynikin alueella sijaitsevalla Classic Gymillä ja sain aikoinaan suuren kunnian olla katsomassa ja dokumentoimassa musiikkivideon tekoprosessia. Terveisiä koko bändille, Classic Gymin henkilökunnalle ja ohjaajamaestro Pauli Hokkaselle!

Todiste paikallaolostani alla:


Jos ei video näy, niin klikkaa tästä!

Bändiä tullut useampaan kertaan katsottua, kuunneltua, tanssittua ja kuvattua keikoilla. Allapa videotaltiointini Dog's Homen keikalta "tovi sitten". Näin ne vuodet vierii, mutta piisi rokkaa kuin hirvi aina yhtä ajattomasti!Oli mikä tahansa treenailusi tavoitteenasi ja minkätahansalainen kehitys tähtäimessä, niin muista se että rautaa nousee aina noileemmin mitä enemmän kuuntelet Lemmenpyssyjä! ;)

Näillä tähtäimillä ja näppäimillä  se on MORJENS! <3

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti