Kävijälaskuri

torstai 29. lokakuuta 2015

Musiikkihaasteen 4. pvä seitsemästä

Muutama päevä sitten Blogistanikin tuttu Susu se haastoi miut seittemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja tässä omanlaiseni nelejännen päevän blogautus!


Koska Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogillani on nimen mukaiset teemat, mie halluun laettee miun blogiin mussiikkii, joka liittyyppi  sporttilaiffiin, botimeininkiin, tahi vitnessiin ;) Tässäpä siis jo neljättä kertoo miun blogissa musalinkkailuna mussiikkia videoloetten muodossa, jotka liittyvät badieloon.

Jos olette miettineet että eikö sitä Läskiä Urpo Apinaa hävetä ollenkaan, kun ei oo tajunnu laettoo ilimiselvää päntiä/artistia, niin eipä kuule hävetä kö ei oo tajuamisesta kiinni! Halusin laettoo ensin jottaen kotimaesta ja sitten vasta mennä kauemmas meren yli kalloon. Ja nyt se sitten tulloo se badibändien badibändi ja badilaiffiartistien badilaiffiartisti eli eteläihime thori itte tae niinkö ite itteensä kuttuu, niin THOR!!!

 Paenapa tästä jos upotettu vijeo ei näjy siu silmälöelles! ;)

Voe vehviläenen kö tuo Thor on kova jäpikkä! Hurjana muskelit pamppaillen vasaran kanssa heiluu kö heinämies! Siinä jo heikompia hirvittää! Metallimeininkiäpä hyvinnii! Ja tuo tyyppihän männöö vaekka metallista lävitte, vaekka sitten purren!!!


Huhhahei terästanko taipuu tässä videossa (siis jos upotettu video ei näjy)

Sankarimetalli vaatii paljon lihaksia ja paljon pokkaa ja Thorilla ainakin nuorempana oli niitä kumpaakin. Ee palajo haettoo vaekka musavijeot on ihan pasketta, kun lihakset pullistuu ja pahat velhot voitetaan graffitien sotkemissa "linnoissa"! ;)


Paenapa tästä niin näjet melkoisen musavideon!

Niin se aeka teköö tehtävänsä, eikä sankarimetallistikaan ole ennee entisessä loestossaan. Jos lihakset ee pamppaele ennee ja tukkaakoon ei ennee oo, niin ee se mennoo haettoo kö aenahan voep pukkeutuu lihaspullisteluhaarniskaan ja laettaa perruukin piäähän ja metalli tuaas raekoo!!! UU JEE!!


Eläköön THOR!

Mutta ei se viäärin oo. Se on just oikein. Show jatkukoon! Eipä tässä tällä kertaa tämän enempää. 

Hyviä badi- ja hevailuhetkiä kaikille teille mussukoille!

Yours truly,

Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, bloggari, vloggari ja muusikko itekin ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti