Kävijälaskuri

maanantai 12. lokakuuta 2015

Mie ja miun kehoni eri kuoret, tyylit ja kokoni noin kymmenen vuoden ajalta kourallisella kuvia esitettynä

Läski Urpo Apina välillä luikussa kunnossa, välillä orangutangin lihoissa


Helposti fitness- tai bodybuilding- tai muissa kuntoilu-/urheilu- yms. -elämäntapablogeissa on se jännä piirre, että harvemmin kukaan jakaa vanhoja kuviaan. Paitsi tietenkin silloin, kun haluaa strategisesti valituilla kuvilla osoittaa sen kuinka hiivatin kova tyyppi hän on, kun on laihasta luikusta itsensä saanut hyviin bodilihoihin tai piäässynnä pläskeistä erroon ja renkonu ittelleen tilalle lihasta vaikka muille jakkaa. Mie en aio tehä niin. Mie jaan tässä teille läjän kuvia eri vuosilta. Näette niistä sen kuinka tyyli ja kehon koostumus on vaihdellut aika radikaalistikin. Välillä ollaan oltu anorektisen laihoja, välillä huolella plösöjä, välillä normikokoisia, välillä enemmän tai vähemmän lihaksikkaita, ja nyt on nyt ja tulevaisuudesta on turha sössöttääkään, kun aika sen ajallaan näyttääpi aikoinaan.

Kuvat randomissa järjestyksessä ja kuvien ottovuodet ovatten 2006 -  2015. On minusta ollut moneksi, monenmoiseen on kehoni ja tyylitajuni venynyt, ja ite mie diggaan itestäni nykyään juuri sellaisena kuin olen. Enkä tarkoita sillä sitä ettenkö tavoittelisi mahdollisesti liikunalla ja kuntoilulla jotain hieman ulkonäöllisestikin, vaan sitä että mie diggaan nykyään itestäni oli niitä kiloja tahi lihaksia vähän tai paljon kulloinkin. Ja se on hieno asia se, eikä olleenkaan miulle ittestään selevyys.
 Silirimpsis hei, olipas siinä melkoista luukkia ja monenlaista muutosta. Siinä niitä nyt oli, enkä häppee niitä ollenkaan. En noista kuvista yhtäkään. Oon ollu kommee ja kaunis monenlaisena ja tulen olemaan jatkossakin. Arvostakaamme itsejämme ja arvostakaamme toisiamm -jei! <3

Kaunista syksyä,
toivottaen Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti