Kävijälaskuri

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Töttöröö ja tättärää, juutuubilassa julkaistuna jo kolmas Läskin Urpon Apinan vloggaus! ;-)

Läski Urpo Apina ei kiipeä ylöspäin kovalla höyryllä ylöspäin katsellen vain blogosfäärissä vaan vlogosfäärissäkin!On se huimaa ja heikompia jo huimoo kö Läski Urpo Apina julkimoi joka päivä bloggausta ja vloggausta :-) Tuli todellakin kesän ja syksyn mittaan kuvattua valokuvia ja videoita, joten materiaalin runsauden vuoksi, sisällön puskeminen blogiin ja vlogiin on huomattan helppoa. Tahti tuskin tässä kauhiasti hidastuu, vaikken mitään "pakko päivittää joka päivä" -tavoitetta ole blogilleni asettanutkaan. Rennosti löysin rantein habat pamppaillen on paljon mukavampaa ja ilo sekä riemu varmaan välittyy katsojalle ja lukijalle sekä blogista etä vlogista.Kolme ensimmäistä vloggausta on tarkoituksella erittäin vapaamuotoisia, kumpuilevia, improvisoituja tajunnanvirtailuja ja pohdinnan jälkeen plus ennakkokatsojayleisön palautteesta johtuen editoimattomina julkaistuja. Keskustelimme Iineksen kanssa etukäteen kuinka ohjattuja ja käsikirjoitettuja keskustelumme olisivat ja olisiko missä määrin ennakkoon pohdittuja teemoja tai kysymyksiä ja päädyimme juttelemaan joka kerta, ennen REC-nappulan painamista, hieman ajatuksia mistä voisi puhua videolle.

VIDEOLLA 1 puhutaan iloisesti mutta epäkoherentisti blogin ja vlogin ideoista, sen hetken kuulumisia ja ajatuksia siitä mitä vlogissa jatkossa tulisi olemaanEka vloggaus meni aika kipsissä kummankin osalta ja kameraa jännittäen, mutta tuntui siltä, että video videolta (kuvasimme nämä pieniä taukoja pitäen samana iltana 6.9. plus yhden videon 7.9. puolella) rentouduimme ja ainakin oman kokemuksen mukaan se näkyy ja kuuluu. Vallan intromainen ja wtf-momenttia omaavaa meininkiä ja hyvä niin! ;-) Mielestäni ensimmäinen vloggaus hyvin saattelee katsojan ja kuulijan vloggaukseni ideoihin, tyyliin ja tunnelmiin.

 VIDEO 2ssa pohdintoja mm. apinoitten ja ihmisten selfieitten välisistä yhteyksistä, ruumiinkuvista, syömishäiriöistä, ulkonäköpaineista ja muusta sen sellaisesta lupsakasta kertomasta


Tunnelma on huomattavasti rennompaa toisella videolla ja päästään ensmmäiseen vloggaukseen verrattuna paremmin vauhtiin ajatustenvaihdossa ja dialogissa. Teemoina mm. syömishäiriöt, tyttöjen ja naisten kohtelu yhteiskunnassa, terveysfasismi, ulkonäköpaineet, laihduttaminen,  ruokailu, dieetit, ruokavaliot, fatshaming, liikuntaharrastukset ja kasvissyönti. Kuplivaan tyyliimme ehdimme puhua myös muistakin asioista. Pakko myöntää, että olen tästä vloggauksesta tyytyväinen. Pittee aina nostaa ittelleen ja vloggausvieraalleen hattua, kun uskaltaudutaan avaamaan sydämellisesti omaa elämää, kokemuksia ja elämää.

VIDEOLLA 3 aivan käsittämättömän rento ja IHAN HIRVEE MEININKI ;-)


Kolmannella videolla olimme erittäin relaksoituneita ja  ainakin miun omasta ja videon ennakkokatsojien näkemysten mukaan kunnon huumorimeininki välittyy näistä kolmesta videosta juuri tässä ehkä parhaiten. Puhumme mm. hyötyliikunnasta, keholla pelattavista konsolipeleistä, lapsuuden muistoista, koulun liikuntatuntien ikävistä muistoista, liikkumisesta ja ruokavalioista ja haaveista ja toiveista kuntoilijana, ja taustamusiikista kuntoillessa. Videolla rela tunnelma synkeämmissäkin aiheissa, hatutkin vaihtuvat ja lapiotakin heilutellaan, jotenvisuaalinenkin puoli pysyy vauhdikkaana. JEI! Tähän vielä mainittakoon se, että tuolloin 6.9. kuvattaessa en ollut vielä kisannut kilpakädenväännön innokkaana harrastajana, mutta sittemmin olen. Kädenväännön SuomiCupin päätösmatsissa sijoituin pronaisten +65 -sarjassa neljännelle sijalle ja olen SuomiCup 2015 -kokonaistilastossa viidentenä.

Eiköhän tässä tullut taas tarpeeksi yhdelle bloggaukselle höpinöitä. Hyviä luku- ja katsomishetkiä Sinulle oi blogini ja vlogini kokija!

JA PULLISTELIMISIIN! ;-)

T. Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, kilpakädenväännön aktiiviharrastaja naisten siinä painavampikokoisten sarjassa, bloggari, vloggari, taiteilija, kirjailija, showpainidiggari, raudanrenkoja ja muuten vuaan värikäs persoona 8-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti