Kävijälaskuri

tiistai 27. lokakuuta 2015

Musiikkihaasteen 2. pvä seitsemästä

Blogistanikin tuttu Susu haastoi minut seitsemän päivän musiikkivideohaasteeseen ja tässä omanlaiseni musiikkipäivän toinen päivä!


Blogistanikin tuttu Susu se otti ja haastoi minut linkittämmään seittemän päevvee mussiikkia ja väh. 1 piisi per päevä. Tässäpä sitten suaatte haasteen kunniaksi ihastella ja vihastella linkkivalintojani jo toista päivää! ;-)

Koska kerran Läskin Urpon Apinan Vitnessii, Vätnessii ja Vilosofiaa -blogissa ollaan, niin ei voisi vähempääkään vähempää kiinnostaa laittaa jotain sellaista musiikkia, joka ei mitenkään liity tekijöiltään tai teemoiltaan kuntoiluun, urheiluun, bodaukseen, fitnessiin tai edes fätnessiin ;)

Ensimmäisen päivän haasteessa käsittelyssä oli Lemmenpyssyt ja toisena päivänä Läskin Urpon Apinan lämpimään syleilyyn huolitaan erittäin itseoikeutettu urheilija ja muusikko StarBuck, joka käytännössä on luonut omin käsin ja murtunein luin Suomen showpainikulttuurin.


StarBuck se on jykevä, jylhä, komea, kykenevä multitalentti, jolta taittuu niin kuntoilu, showpaini, juontokeikat, ääninäytteleminen, graafisen alan hommat kuin vaikkapa elokuvatähtenä, mainoskasvona ja muusikkona oleminen.


Tässäpä joitain näytteitä StarBuckin uralta muusikkona, ollaos hyvätten!
 

Ihan pakko aloittaa StarBuckin mainostähtenä olemisesta, jossa staran elkeet kohdillaan, vaikka yleisö onkin mykistynyt suklaasta! ;)
Varsinaisena ekana StarBuck-mättönä tuotakoon esiin myöskin isolta lavalta ja isoilta puitteilta Stoner Kings peräti suomalaisen rokin mekasta eli Tavastialta runnaamassa hikistä rasvaista kivitysrokkiaan.
Urheilu-, painonrenkomis-, massankasvattamis- ja bodausmielessä lätkäistäköön ite sankarin ommoo nimmee kantava piisi, joka kenties liittyy erääseen lisäravinnevalmistajaan tahi sitten ei. Ei muuta kuin massaa kasvattamaan salille eniwei tämän tahtiin!


Koska olen melkoinen apina ja monen mielestä varmasti apinasta syntynyt ja koska StarBuck on myös melkoisissa apinainlihoissa, niin hänen MonsterBall -bändinsä jytistely soppii tähän kohtaan kuin sormi herkkään paikkaan ;-)


Koska StarBuckilla on varmaan satakaksikymmentä viisi bändiä ollut urallaan, niin en viitsi hukuttaa blogiani niihin kaikkiin (ja pitäähän teille rakkaat blogini ystävät ja heitterit jättää jottain löytämisen/löytämättömyyden iloakin), vaan lätkäisen tässä lopuksi videon, jossa vallan hyvin edustettuna nk. showpainiskeneä. Melkoinen video onpi tuo. Katsokeepa ja naatiskelkaa!Ei muuta kuin kahtommaan ja kuuntelemmaan StarBuckia ja hänen musiikillisia edesottamuksiaan! HAVE FUN!!!! <3Yours truly,

Läski Urpo Apina aka Krisse Chrissie Heart Sydän,
kuntoilija, bloggari ja rokkari itsekin, plus paljon muuta kuten mm. kilpakädenvääntäjä ja showpainientusiasti (ehkä joskus showpainija itsekin [koulutus olisi 2016 keväällä; huolisivatkohan tän gorillaemon mukkaan?) ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti