Helluntaina höntsättiin penkkikisoissa

Vaikka väsy painoi Museoitten yön jäljiltä, niin helluntaina piettiin sovitusti pienet penkkipunnerruskilpailut ja hauskaa oli. Kuuma oli muutenkin, mutta emme antaneet sen häirintä kisatunnelmaa. 

 


Lämmöt päälle vattapyörällä, tyhjällä tangolla, tanko plus kahvakuulia kombolla, venyttelyillä ja lopuksi kiipimään maltillisesti painomäärissä kohti aloituspainoa. 90 kg jälkeen taukoa ja ei muuta kuin käskyjen mukkaan nostammaan.




Rehvakkaasti 100 kg tankoon ja Start, press ja rack käskyjen mukaan liikuttammaan rautaa.  Ja vähemmän yllättävästi rauta liikkui kuten pitikin. Alla video upotettuna. https://youtu.be/vzJhxJFuW3c



105 kg kiloa oli tullut nostettua ennenkin, salikisoissa stopeilla ja käskyjen mukaan. Nk. Varma rauta nykyään.  Ei ole tullut aiemmin näillä helteillä kisahöntsättyä kyseistä rautaa. Nyt on. Alla nosto viteotallenteella.




107,5 kg rauta otettiin kolmella käskyllä ja stopeilla, vaikka käet hiestä lipsuivat tangolla ja jalkojen alta matto alkoi lipsua strategisella hetkellä. Ja otin noston flegmaattisella "täsä mihkää oo kiirus" -tyylillä. Että kohti 110 kg kisanostoa kohen mennään. Alla viteo lupsakasta 107,5 kg nostosta.




Lopuksi jälkilämmöks kahvakuulala pystypunnerrusta, kyykystä etuheilautukseen -liikettä, kahvakuulaetuheilautusta, vahtarullausta, venytyksiä, ja kävelylenkki.....

Kisapaino oli 102,7 kg


Että semmottinen satujumppa tällä kertoo. Mänhä se tuaas muitte vaivoje mukana. Hyviä treenilöitä ja kisaloeta! T. Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas