Kävijälaskuri

perjantai 11. toukokuuta 2018

Sekalaisia pilkahduksia

Tällä kertaa kirjoittelen tulevista pikkukisoista, festareista, elokuun SMkisoista, syysgaalasta ja muista sen semmoisista, ilman sen kummoisempaa punaista lankaa. 

Katsoo tulevaisuuteen...
.......
....
.........
                                                                           ............      ........   siellä näkkyy seikkailuja. Jesh!

Tänä vuonna Nääshallin penkkikarhuilla ei ole kevätkisoja, vaan penkkipunnertavat ja iloiset karhut satsaavat kaiken energiansa syksyn kymmenvuotisjuhlakisoihin, jotka piedetään näillä näkymin marras- joulukuussa.Tiim Aappenan ja aappenatuttujen kanssa pidettäneen la 19./ su 20.5. pienimuotoiset korvikkeet waffailuskabojen muodossa Nääshallin penkkikarhujen penkkikisoille. Osallistujia näemma, jos ei nyt ympäri Suomea, niin ympäri Tamperetta. Hyvä myö!Vehnisfestareita vietetään pe 18.5. kunnon päivätanssien hengessä klo 11-14 jo toista kertaa Autismisäätiön Tampereen Jankan toimipisteellä Vehnämyllyn tiloissa ja alueella. Esiintymässä mm. mie eli Krisse "Sydän" Tuominen, Puuwilla-orkesteri ja La Strada. On se hienoa katkaista soolokeikkojeni keikkatauko peräti festivaalikeikalla. Soiton ja laulun lisäksi myös juonnan tapahtuman. Jeee!!! <3Erittäin reteen rokkaava Lemmenpyssyt -yhtye julkaisee neljännen albuminsa näillä näpintuntumilla ja uutta tulokasta juhlitaan tietenkin Tampereella soittojuottola  Doriksessa 25.5.2018 AD! Ovet auki: 22.00. Showtime: 23.30. Liput ovelta: 8€ sis. narikan. K-20.  Tuonne tietenkin menen, sillä kun Suomen ja geleksigalaksin kuumin orkka tulee hienhajuisena takas soittelulavoille huulet kuumina, uuen seksivauplatan kanssa, niin silloin soitinkutsuun tarvittee vastata kesäkiimaisen orankutankin lailla!!!!


Pakkohan se on ihtensä ja haniwompattinsa paikalle rahdata, kun jälleen kerran pääsee kuulemaan ja näkemään kuinka lipitetään punaisessa autossa, ollaan K.U.U.M.A. ja mennään tietenkin Loppuun asti. Lemmenpyssyt är bäst som häst. Hirrrrrnauskin namiskuukkelit! Pistäkää pan...soittopelit kuntoon, täältä tulloo tuaas AABBENA, niin silloin on paree rytistä kö tullaan ryskäämään. Nähään dorkalassa lemppareita kuunnellessa! Se o mega jeba -nääs! <3
PE 6.7.-7.7. vietetään Himoksella JYSÄRIä JO KUUDETTA KERTAA -jesh! Suomen suurin pelkästään ysärimusiikkiin keskittynyt Jysäri-festivaali on tänäkin vunonna erittäin 90’s, super, hyper, mega, wow, ja cool! Festivaalilla nähdään eurodance-fanien märimmät unet artisti- ja bändikiinnitysten osalta..            Ja juuri siksi abena tulee festareille tanssimaan jo kolmatta kertaa. Movetron, Pandora, aikuisten naamiaismeininkiä, kiva alue, hyvä tunnelma... johan siinä piisaa syitä hypätä Jysärien vietäväksi.  Moikataan jos tavataan.Heinäkuussa tarjolla ysärihuban lisäksi myös haba hubaa kisojen muodossa.
"KP Gym -kuntosalin kaikille avoimet salikisat pidetään 21.7. Turussa Orikedolla Pyöräkatu 5ssä klo 12 alkaen! Tarjolla sekä voimanosto että single liftit. Kisamaksu 10 e, katsojille ilmainen. Ei vaadi minkään liiton jäsenyyttä. Saa laittaa kalenteriin!" Abenalta vahva suositus Kp gymin kisoille!
Elokuussa on WABDL World Cup & FPO SM penkkipunnerrus/maastanosto 2018 -kilpailut. Kisat järjestetään 25.-26.8.2018 Savonlinnassa ammattikoulun liikuntahallissa, Pohjolankatu 4, 57200 Savonlinna


Uaattelin osallistua Wabdl & Fpo -kisoihin elokuussa. Oisivat vähän niinkö miun tän vuoen pääkisat. Päivän kunnon mukkaan männään tuolloinkin. Riittää sitten siihen mihin riittää. En viitti ressata kö ee o pakko. Rai rai, rennosti vuaan.Syyskuussa la 1.9. TAPAHTUU Tampeeella, kun Kekkuljkuala gaalajuhlisa  juhlittaan Tampereella Krisse Tuominen nimisen olennon 38 v synttäreitä, elämänriemua, maailmankaikkeuen kauneutta ja muuta iloista. Luvasa yhesä oloa, musiikkia, leffoja, waffailua ja muuta mukavata..Vehnisfest kö o miun tän vuoen vestarikeikka, niin gaalakeikkana on sitten Kekkuljkuala. Yhtä kimalletta tämä artistin elo nykyään.  On se rrrrrajua. Heh.Johan tuosa ol syyskuulle asti ennustelua ja ennakointia, niin päätän tämän tähän. Olkaapa ihmisiksi! T. Krisse Tuominen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti