Penkkausta ja päivänpaistetta

Tännään ol nii ihkut ilimat, että ihan kevyen noppeuspenkkipunnerruksen sijjoon innostuin puuhastellemmaan hieman suunnitelmasta poiketen.



Alkulämmöt otin nu***malla. Se teki gutaa. Venyttelyitä ja sitten lajilämmöt. Aluksi 3*12 tyhjällä tangolla, eri oteleveyksillä, myötä- ja vastaotteella. Tangon laskin normivauhilla alas ja nopiasti räjähtävästi ylös. 5*40 kg erittäin kapealla otteella nostaen tasavauhdila nopiasti ylös ja alas iliman stoppeja.



3*60 kg kapealla hitaasti alas ja nopiasti ylös, todella kapella penkaten 3*80 kg norminopeudella alas ja toooodella nopeasti ylös, ja kapeahkolla otteella 3*90 kg siten että aika normisti alas, tasasen nopesti  ylös ja noston välillä noston kuoletus, ja lopuksi rauta kaikesa rauhasa räkkiin.



 Lopuksi kisaotetta kapeammalla  otteella hitaasti räkstä otettu, kaikes rauhas pysäytetty, normisti alas laskettu, kaikes rauhas hittaasti keskikohtaan nostettu 100 kg penkkirauta, jonka loppuojennuksen tein niin nopeasti ja kiihtyväst kun tuollaisella asetelmalla pystyy rynkäisemään. Kehon- ja mielenhallinnalla tuo kulki ja kivaa oli.


Ihan loppufinaalina päätin ylläripylläriboonussektorina kikkailla 107,5 kglla. Tavan penkkaustani hieman kapeammalla nostaen, raudat räkistä räjähtävästi, piiitkä stoppi, raudat hittaasti alas, ja rinnalta ylös suht. Nopiasti.



Olin halunnut että kuvaaja tarvittaessa keventää loput, mutta ny kävi niin että kö hymähdin hamassuojisa josain puolivälin kohilla niin kuvvaja nakkas kamera mäkkeen ja pomppas nostaan rautaa vauhilla ylös. Emme siis voi tarkistaa viteolta misä kohtaa pyytämätön rautajeesi tuli ja oliko nk. Raudan räkkäysvaiheesa vai liian aikaisin muta melkein loppuun omillaan mäntiin eniwei. Tärkeintä oli kuitenkin hupaisan viteon taltioituminen.



Reisille män viteo ja hieman nostokin, mutta pääasia on että rawrauta kulkee taas ihan jees ja että nauru raikaa.  Loppulöylyinä luikuttelin kulmasoutua, apinaroikkoloita, rannekääntöjä ja muuta suht. Perussettivä. Maanantaina mavea ja tämä blogiteksti oli tälläkertaa tässä. Hyviä reenuloita! T . Krisse Tuominen.

Kommentit

Suosituimpia blogeja (blogin koko ajalta)

Aappena päätti kisavuotensa komiasti Bullfarmilla!!!!

The World's First-Ever Take the Edge is out NOW!

Cyberpunk movies to inspire your genre gaming (plus some gaming stuff, too!)

Kotona leppäämässä tuaas